Suns jagar sin nionde raka seger innan All Star Weekend drar igång. Lite märkligt att ingen från Suns (se Booker) finns med i startling lineup med tanke på att de leder hela NBA. Det är nog med tändvätska för Booker som satte 43 poäng mot Jazz senast. I afton möter man Wolves som är bättre än vad många tror, men de är fortfarande för unga.

Linan är för hög på Suns (de kommer vinna på hemmaplan), men spelvärdet finner jag på U119,5 till oddset 1,88 hos Pinnacle .

Värt att notera:

1. Wolves har pjäser för att bli bra inom 1-2 år, men i nuläget räcker de inte riktigt till. De skall försöka stopp Paul och Booker och det är inte det lättaste. Wolves är dock nr 11 i ligan vad gäller defense. De kommer stå upp bra rätt länge.

2. Suns å sin sida är nr 2 i defensiv rating, vilket gör att jag är inne på att spelvärdet är UNDER denna afton. Om jag kikar på Suns fyra senaste matcher har tre av dessa gått UNDER.

3. Wolves skötte sig bra mot Warriors i går. Det blev nio poäng upp för Warriors, men då är det viktigt att notera att "Splash Brothers" (Curry/Thompson) verkligen levererade i skottväg. Suns är inte lika effektiva bakom trepoängslinjen. Det är också Wolves sista bortamatch på ett tag. Det är ett ungt gäng med framtiden för sig. Idag skall de dock inte orka stå emot.

4. Just Paul och Booker tillsammans för Suns borgar för succé. De satte 64 poäng tillsammans.

5. Suns är 38-9 och det är man inte av en slump. De är starka i såväl offensiv som defensiv och är en given contender i år.

6. Booker snittar 25 poäng per match. Han plockar även in ca 6 returer per match. Varje match har varit en fröjd att se honom spela. 43 poäng senast mot bra lag.

Det är Wolves sista bortamatch. De slet ont mot Warriors igår. Idag möter man Suns som har åtta raka vinster och är stekheta. Something's gotta give och jag har inte en tanke på att Wolves har det djup i sin trupp som behövs för att vinna.

Jag spelar Suns U119,5 poäng.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip