Phoenix Suns tar emot Portland Trail Blazers. Jag tror på gästerna och spelar tvåan till oddset 1.83 på bet365 .

Troliga startfemmor:

Portland: Lillard, Turner, Harkless, Aminu, Nurkic.

Phoenix: Bledsoe, Booker, Warren, Chriss, Chandler.

Det här är säsongens första match för båda lagen. Portland ser jag som det betydligt starkare laget. Jag tror att de går till slutspel i Western Conference. Phoenix, som spelar i samma conference, rankar jag desto längre ner. De har ett ungt och ofärdigt lag utan riktiga stjärnspelare.

Jag tror inte på det här Phoenix-laget. De spelar snabbt och skjuter ofta, men har ett försvarsspel som håller låg nivå. I fjol släppte de in flest poäng av samtliga lag i grundserien. Här på sin hemmaplan kommer de att skruva upp tempot men jag tror inte att Portland har några problem men den matchbilden.

I fjol (när de här två lagen hade i stort sett samma trupper som nu) var det Portland som vann tre av fyra matcher. Det senaste mötet slutade 130-117 till Portland.

Värt att notera är att Portland får klara sig utan sin guard CJ McCollum som är avstängd. Det är ett avbräck men det innebär bara att lagets största stjärna Damian Lillard får ta fler avslut. Inga problem för Lillard som är en spelare som gärna har bollen.

En nyckel-matchup är centerkampen mellan Nurkic och Chandler. Nurkic såg lovande ut förra säsongen och jag tror att han kan vinna den här matchen mot Chandler som har sina bästa dagar ganska långt bakom sig.

Mitt spel: Portland Trail Blazers vinner mot Phoenix Suns.
Odds: 1.83 på bet365 .
Units: 1/5.

This is the stats tab
This is the post tip