Dags för finalen i SBL, som spelas bäst av 7 matcher. Taiwan Beer, som kom på första plats i gruppspelet, har fått vila under slutspelet. Själva slutspelet spelades mellan Yulon Dinos och Pauian där Yulon Dinos vann i tre raka matcher. Det var väldigt imponerande. Mest imponerad är jag över att Yulon Dinos nästan snittade 100 poäng per match. Taiwan Beer är Taiwans bästa basketlag, som släpper in minst poäng, så detta blir intressant. Dock har marknaden valt en för låg över/under lina.

Marknaden erbjuder cirka 1.30 i odds på en Taiwan Beer seger, inklusive övertid, i det första mötet. Detta är jag enig om, eftersom Taiwan Beer vann 14 av sina 16 matcher i andra omgången av gruppspelet. Överlag är Taiwan Beer starka men inte alltid poängrika och inte heller det laget som nätar mest. Under sina sista matcher valde de att vila en massa nyckelspelare för finalen.

Yulon Dinos passar Taiwan Beer bra, eftersom gästerna är offensiva - vilket innebär att luckor kommer att uppstå i defensiven. I semifinalen spelade Yulon Dinos lysande, där de besegrade Pauian med 103 - 90 hemma, sedan 91 - 89 borta och slutligen 100 - 85 hemma. Yulon Dinos öste in poäng men släppte också in en hel del, vilket de också kommer att göra mot Taiwan Beer.

Jag är övertygad om att Yulon Dinos vill rivstarta och fortsätta rida på sin framgångsvåg. Det gör de genom att fortsätta göra en massa poäng, vilket de är så skickliga på. Taiwan Beer är inte direkt något sämre på det, så jag förväntar mig en målrik match. Då Yulon Dinos har öst in poäng ska det ändå mycket till för att Taiwan Beer ska helt stoppa dem. Med tanke på hur målrika matcher båda lagen har varit involverade i på sistone är linan på över/under 169 poäng i matchen för låg. Över-alternativet spelas!

Speltips Taiwan Beer - Yulon Dinos:
Över 169 poäng - odds 1.84 hos Bethard , 10bet & SpeedyBet .

bet365 livestreamar matchen.

This is the stats tab
This is the post tip