Nattens NBA-höjdpunkt enligt mig är matchen mellan Oklahoma City Thunder och Boston Cetlics. Jag förväntar mig en jämn match, snudd på 50/50. Men spelbolagen har något överraskande utsett Thunder till stora favoriter. Jag ser därför fint värde i ett handicap-spel på bortalaget från Boston. Jag väljer Celtics +7.0 till oddset 1.83 på bet365 .

Troliga startfemmor:

Thunder: Westbrook, Robertson, George, Anthony, Adams

Celtics: Irving, Brown, Tatum, Horford, Baynes

Hemmalaget Thunder kommer till den här matchen med fyra vinster och tre förluster. På hemmaplan har de två vinster och en förlust. Bortalaget Celtics har hela sex vinster och två förluster. På bortaplan har de tre vinster och en förlust.

Celtics är ligans kanske allra formstarkaste lag. De inledde säsongen med två förluster men har därefter vunnit sex raka matcher. De kommer alltså till den här matchen med positiv känsla och ett starkt självförtroende.

Thunder är ett lag med väldigt stor potential. De har sina tre stjärnspelare att luta sig emot. Men det här blir deras förmodligen tuffaste utmaning hittills. De har ännu inte visat att de är redo att köra över toppkonkurrenter.

Celtics, som har ett av ligans allra bästa försvar, har inte heller blivit överkört någon gång den här säsongen. De förlorade premiären borta mot Cleveland Cavaliers med tre poäng. Dagen efter spelade match igen, och då blev det förlust med åtta poäng mot Milwaukee Bucks. Men då var det alltså back-to-back och Celtics var förmodligen påverkade av den tunga skadan de fick på nyförvärvet Gordon Hayward i premiären.

Här får vi alltså en match mellan två topplag som båda har visat fint försvarsspel hittills under säsongen. Jag förväntar mig en jämn match. Båda lagen kan vinna men jag tror inte att vi får se några stora segersiffror.

Mitt spel: Boston Celtics +7.0
Odds: 1.83 på bet365
Units: 2/5

This is the stats tab
This is the post tip