Jag gick emot oddssättarna och nöp Thunder moneyline på bortplan senast och det kändes bra. Thunder spelade en riktigt bra basketbollmatch och vann välförtjänt. Idag har jag funnit spelvärde i att Thunder är -2 i halvlek till oddset 1.86 hos bet365 .com.

Värt att notera:

1. Thunders MVP-finalist Shai Gilgeous-Alexander klev ånyo fram när det verkligen gällde. Laget låg under med 1-2 och enligt statistiken vet vi att lag som hamnar 1-3 förlorar en sjumatchserie 95% av dessa gånger. Han satte 34 poäng på 14/27 skott. Han noterades för fem assist, två steals, två blocks och hade inte en endaste turnover. Fläckfri basket när det behövdes som mest. I afton spelar Thunder hemma igen.

2. Det var inte som så att Mavericks var helst iskalla senast. Luka Doncic satte en triple-double med 18 poäng, 12 returer coh 10 assist, men han sköt sämre än vanligt och sedan kom hans turnover-woes tillbaka. Han tappade hela sju bollar och det är för dåligt.

3. I min föregående analys inför game 4 nämnde jag att Mavericks Washington måste stoppas och det gjorde han på ett OK-sät. Han sköt fortfarande bra, men fick inte lika många lägen. Thunders defense med Lively, Jones Jr och Gafford tog "allt" under korgen. Det var en av orsakerna till vinst, men också att Thunder stoppade Mavericks till facila 15 poäng i tredje kvarten. Resultatet blev 2-2 och nu hemmaplansfördel igen.

4. När jag såg matchen sade jag till mig själv att det här var Thunders statement-match. Alla pratar fram och tillbaka om hur unga och gröna Thunders lag är. Det de visade upp i game 4 var en riktig contender som inte kommer vika ner sig alltför tidigt.

5. Mavericks defense var stabilt mot Thunder, men ändå lyckades man inte vinna. Det har oftast varit deras största bekymmer. Det kliade nog i hårbotten hos Mavericks HC Kidd efter game 4. Hur skall vi slå Thunder när vi inte gör några stora fel?


Jag spelar på Thunder och att de leder med -2 i halvlek till oddset 1.86 hos bet365 .com. I mina ögon kommer Thunder att dra nytta av sin hemmaplansfavör i afton.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip