Speltips: Thunder - Pistons

Sport: Basket
Spelstopp: 2017-11-25 02:00
Land: Nordamerika
Liga: NBA
Odds: 1.80
Tips: 2 hcp +9,5
Oklahoma City Thunder tar emot Detroit Pistons i natt klockan 02.00. Spelbolagen utser Thunder till stora favoriter men jag litar inte på dem. Jag tror att matchen blir jämn och spelar därför Pistons +9,5 till oddset 1.80 på Unibet.

Oklahoma City Thunder: 8-9
Detroit Pistons: 11-6

Jag vet att Oklahoma City Thunder kommer från en imponerande vinst mot de regerande mästarna Golden State Warriors. Men Thunder har fortfarande inte visat att de kan hålla en hög nivå över en längre period. Det här är ett ojämnt lag. De har alltså åtta segrar. Men bara tre gånger har de lyckats följa upp en seger med ytterligare en. Jag tror dessutom att urladdningen mot Warriors kan få negativ effekt här. Det är en klassiker i NBA att lag som presterar oväntat bra mot topplag kan åka på en form av baksmälla i nästkommande omgång.

En viktig faktor här är spelschemat. Thunder spelade alltså mot Warriors i förrgår. De har fått vila en dag inför den här matchen. Pistons har tre vilodagar bakom sig. De spelade sin senaste match på hemmaplan och har alltså varit hemma och laddat upp batterierna inför den här omgången. De har också fått tid att förbereda sig taktiskt inför den här matchen. Thunder har dessutom match redan imorgon igen, vilket kan påverka matchandet av nyckelspelarna i natt.

Pistons har varit ett bra lag ATS den här säsongen. De har täckt sin lina i nästan 70 procent av matcherna, vilket kan jämföras med Thunder som ligger på under 50 procent. Särskilt vassa har Pistons varit när de har varit underdogs på bortaplan. I den situationen är de 5-1 ATS.

Jag tror dessutom att Reggie Jackson kan göra en riktigt bra match här mot sitt gamla lag. Han har sett bra ut under stunder den här säsongen.

Jag förväntar mig alltså en jämn match. Pistons har skällchans men mer troligt är att Thunder vinner med ett par poäng. Att de ska vinna med 10 poäng tror jag hur som helst inte på. Jag anser därför att det finns bra värde i det här spelet.

Mitt spel: Detroit Pistons +9,5
Odds: 1.80
Insats: 2/5 units
  Thunder - Pistons
Spela på Speltips Thunder - Pistons
NBA - 24 November 2017 - 17:10
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:00  Jaume Munar - Casper Ruud
Tennis - ATP Båstad - Jaume Munar
1.87
19:00  Elfsborg - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp 0
2.18

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar