Oklahoma City Thunder tar emot Toronto Raptors i natt klockan 02.00. Jag tror på hemmalaget och spelar Thunder -3,5 till oddset 1.82 på Unibet .

Oklahoma City Thunder: 19-15
Toronto Raptors: 23-9

Det tog lite tid men nu börjar Oklahoma City Thunder få upp farten. Till nattens möte kommer de med 5 raka segrar. Senaste matchen spelade de på juldagen, då vann de mot Houston Rockets som har varit riktigt heta den senaste tiden. En imponerande seger.

Thunder har alltså fått en vilodag inför nattens match. Motståndarna Toronto Raptors spelade så sent som i går. Då blev det förlust med 98-93 mot bottenlaget Dallas Mavericks. Spelschemat talar alltså för Thunder, som lär vara mer utvilade. För Raptors är det andra bortamatchen på lika många dagar. Slitsamt!

Thunders hemmaplansfördel är en annan nyckel. De har sett bra ut på hemmaplan och vunnit mot flera stora lag. Raptors är inte samma lag borta som hemma. De har åkt på 8 av sina 9 förluster på bortaplan. De såg inte bra ut i går mot Mavs.

En annan nyckel är Russell Westbrook som har varit mer effektiv den senaste tiden. Han verkar välja sina skott bättre och ser ut att trivas riktigt bra just nu. Han är, precis som laget, i bra form och jag tror att Thunder tar en ny seger i natt. Med tanke på att Thunder har haft bättre möjligheter till förberedelse inför matchen tycker jag att favoritskapet kunder ha varit större. Jag ser därför bra värde i handicap-spelet.

Mitt spel: Oklahoma City Thunder -3,5
Odds: 1.82 på Unibet
Insats: 3/5 units

This is the stats tab
This is the post tip