Oklahoma City Thunder tar emot Minnesota Timberwolves i natt klockan 02.00. Jag tycker att hemmalaget har fått ett för stort favoritskap och spelar därför Timberwolves +6.0 till oddset 1.76 på bet365 .

Oklahoma City Thunder: 8-12
MinnesotaTimberwolves: 13-9

De har två lagen har redan mötts två gånger den här säsongen. Båda gångerna har Timberwolves vunnit. 115-113 på bortaplan den 22 oktober och 119-116 på hemmaplan fem dagar senare. Man skulle kunna lyfta fram revansch-faktorn här men jag tror snarare att Timberwolves har skaffat sig ett mentalt övertag tack vare de tidigare segrarna. Jag tror att de ser fram emot den här matchen mer, medan Thunder upplever stor press med tanke på lagets svaga inledning på säsongen. Till det här mötet kommer de med tre raka förluster och tvivlarna blir fler för varje dag som går.

Thunder har visserligen varit mycket bättre på hemmaplan. Där har de vunnit 6 av 9 matcher. Men tittar man på lagen som de har besegrat på hemmaplan så är det egentligen bara Golden State Warriors som är ett givet slutspelslag. Övriga fem vinster har kommit mot New York, Indiana, LA Clippers, Dallas och Chicago. Nu ställs de mot ett bättre lag.

Det här spelet handlar alltså mycket om att jag inte litar på detta Thunder. De kom till den här säsongen med nya nyckelspelare och höga förväntningar men det har inte alls sett särskilt bra ut. Nu kommer de med dålig form och rejäl press.

Noterbart är också att Timberwolves har varit bra på bortaplan den här säsongen. De har vunnit mot flera bra lag. På sina fyra senaste bortamatcher har de tagit tre segrar.

Jag förväntar mig en jämn match igen. Thunders offensiv har inte fungerat särskilt bra den senaste tiden och jag tror inte att de kan göra tillräckligt med poäng för att vinna den här matchen med sju poäng eller fler. Timberwolves kommer att göra sina poäng och jag tror att de har skrällchans här.

Mitt spel: Minnesota Timberwolves +6.0
Odds: 1.76 på bet365
Insats: 2/5 units

This is the stats tab
This is the post tip