Vi fick ta del av en riktig holmgång i natt, då Celtics betvingade Pacers efter övertid. Jag hoppas ni följde mitt speldrag till den outingen (Celtics + Ö222 poäng), vilket satt som en smäck till goda 2.23.

I afton är det dags för den västra konferensens final mellan Timberwolves och Mavericks. Två lag som jag inte skulle spela den här finalen. Jag hade Nuggets vs Thunder i min värld, MEN den här matchserien blir otroligt spännande. Jag kommer spela Timberwolves i den här första matchen, då de har hemmaplan och överlag har spelat en av de bättre defensiva outings jag sett på mången god dag. Jag har svårt att se Mavericks orka producera så många poäng framåt mot Timberwolves defense.

Jag spelar Timberwolves -3 på hemmaplan till oddset 1.72 hos Unibet .com.


Värt att notera:

1. Vad kan vi säga om Timberwolves? Jo; de är extermt välförtjänt i Western Conference Finals efter att ha slagit ut Nuggets i den sjunde avgörande matchen borta i Denver och med underläge -20 poäng i början av tredje kvarten. Ett ord; imponerande!

2. Mavericks överraskade också på mig. Thunder borde även de ha avgjort sin matchserie, men de mäktade inte med att plocka bort Doncic, trots sin enorma defensiv, samtidigt som tredje-fjärde offensiva vapnet P.J.Washington levererade in poäng när det behövdes. Mavericks är också förtjänade av att spela i den här konferensfinalen.

3. Timberwolves är min vinnare i den här matchserien. Var skall jag börja? Timberwolves ledde länge topplaceringen i den västra konferensen under grundsäsongen. Superstar Towns gick ner och många trodde det skulle gå skitvägen, men i stället klev Edwards, Gobert och Reid fram och spelade formidabelt och tog laget till slutspel. Towns kom tillbaka till slutspelet började, vilket gör att T-wolves har fyra äss i sin lineup och då har jag inte nämnt Mike Conley ännu.

4. Nuggets Nikola Jokic kanske sade det bäst av alla; "...de hade svar på allt när vi lade in vår sista push. Ett starkt lag!".

5. Timberwolves har hemmaplansfavör genom hela den här matchserien.

6. Mavericks har haft det tufft mot Timberwolves i år. Fyra matcher och tre förluster. Notera det.

7. Timberwolves måste ha ett svar på Mavericks trepoängsskytte, annars kan det bli en lång serie.


Jag har inte ens nämnt kanske en av ligans bästa spelare i form av Anthony Edwards i min analys, men jag har svårt att se Mavericks stoppa honom.

Jag spelar Timberwolves -3 till oddet 1.72 hos Unibet .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip