Nuggets har verkligen grävt ner sig i ett rejält hål när nu serien vänder till Minnesota. Nuggets ligger under med 0-2 och har inte spelat bra mot Timberwolves, samtidigt som Timberwolves varit riktigt bra och leder välförtjänt med 2-0. MEN. Jag hävdar med en dåres envishet att Nuggets fortfarande kan vinna den här matchserien, men då måste man vinna i afton. Blir det 0-3 är det fullkomlig ridå. Det är därför jag tar en "rå" och spelar Nuggets moneyline till oddset 2.63 hos Unibet .com. Nuggets MÅSTE vinna.


Värt att notera:

1. Jag vet att bara inalles fem lag har lyckats vända två raka förluster på hemmaplan för att sedan gå vidare i slutspelet, men jag har haft Nuggets vs Celtics i årets NBA-final hela året och min känsla kvarstår. Nuggets måste komma ut i ett furiöst tempo och sätta några enkla skott och få känna att de är med i matchen, då kan det räcka långt. OM de kommer ut som i de första matcherna med flip flops och solbrillor på sig = det funkar inte.

2. Timberwolves defense har varit enormt starkt. Det har varit kronan på verket till dags dato. Laget har spelat med kniven på strupen i varje match och har svarat upp på det med ett briljant defense och hög skottprocent, vilket gjort att de vunnit rättvist.

3. Timberwolves Edwards har varit osannolikt bra i offensiven. Han har varit exceptionellt bra, men idag säger mig någonting att nykorade MVP Nikola Jokic kommer äga scenen. Det är han som måste visa vägen och det är jag övertygad om att han kommer göra. Jokic är ligans MVP och det med all rätta. I de två första matcherna har det sett en aning "sluggish" ut och han gör inte tre dåliga matcher i rad. Tro mig. Allt går via honom och han måste visa vägen. Han måste över +30 poäng idag om Nuggets skall vinna. Det är fakta. Jag kan inte se Nuggets förlora i fyra av sina fem senaste matcher. Laget är på tok för bra på det.

4. Nuggets måste tillbaka till sin identitet och inte låta sig styras av T-wolves. Då vinner man den här bortamatchen. Det går inte att skjuta låga 32% för trepoängskyttet. Inget lag kan vinna då. Här måste det balanseras upp.

5. Timberwolves är nog det lag som jag kanske trodde allra minst på inför slutspelet, men samtidigt har de varit det lag som imponerat mest hittills. Basket är en fantastisk lagsport och när Timberwolves nu fått till sin defensiv och spelar aggressivt, då är de svårslagna.

MEN. Jag vägrar se Nuggets torska tre raka mot Timverwolves. De är regerande mästare och har spelare i sin trupp som vet hur man skall vinna tajta matcher. Jag spelar Nuggets moneyline i afton. Jag är övertygad om att MVP Jokic gör +30 poäng och visar vägen. Jag ser också framför mig hur såväl Murray som Porter får till sitt skytte.

Jag spelar Nuggets moneyline till oddset 2.63 hos Unibet .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip