Timberwolves (1-0) tar emot Pelicans (0-2). Det här skall vara en bra uppgift för Timberwolves pga. att Pelicans äss Zion Williamson är borta från spel, samtidigt som topp 3 i Timberwolves (Town, Edwards och Russell) var enormt starka i säsongspremiären. Idag möter de ett "lättare" lag som redan spelat två matcher och sett svaga ut pga skador och en lika svag preseason. Jag är övertygad om att Timberwolves (som hade en stark preseason och få skador) kommer ta tidig kontroll över den här matchen och styra den.

Jag spelar Timberwolves -6 till oddset 1,75 hos Pinnacle .

Värt att notera:

1. Timberwolves hade en tuff fjolårssäsong, men i grund och botten har de ett lag som skall nå slutspel. Såväl Towns som Edwards är unga och riktigt skillade på sina positioner. Med DeMarco Russell; då blir det en trio som är stora, starka och äger poängzonen. Det handlar i min värld om att de håller sig skadefria. Då är T-wolves bra. Riktigt bra.

2. Pelicans å sin sida hade en iskall preseason och en lika kall inledning på säsongen. Visst; deras superstar Williamson är skadad (operation av fot), men det får inte se så sloppy och oinsperat ut som det gjort i de två första matcherna. Pelicans kan, men frågan är just nu om skadorna har blivit för många?

3. Jag har alltid gillat Russell. Mot Rockets satte han 22 poäng, men det jag gillade mest var hur hans spelgeni skapade ytor för Towns och Edwards. En veteran som borde ha flera år kvar att ge och mixen ungt och gammalt är aptitretande för T-wolves fans.

4. T-wolves sköt 48% från fältet senast. Räcker långt mot Pelicans.

5. Minnesota C Karl-Anthony Towns dominerade mot Rockets genom att sätta 30 poäng på 11/15 skott. Han plockade också 10 returer obehindrat. Känns som Towns växt en nivå till i sitt spel. Det bådar gott för T-wolves.

Jag spelar T-wolves -6 till 1,75 hos Pinnacle och är helt trygg med det. Pelicans djup i sin trupp finns inte där pga. skador.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip