NBA-lagen fortsätter att spela träningsmatcher. Jag väljer att spela över 218,5 poäng i matchen mellan Minnesota Timberwolves och Golden State Warriors. Matchen spelas i Kina, därav matchstart klockan 08.00 svensk tid.

Warriors inledde försäsongen med att förlora mot Denver Nuggets med 108-102. Ett överraskade resultat, Warriors var hyfsat stor favorit hos spelbolagen inför matchen. Timberwolves har också spelat en träningsmatch hittills. De vann med 108-99 mot ett svagt Los Angeles Lakers.

Warriors är ett lag med en otrolig offensiv. De kan ösa i poäng på vilket lag som helst. I fjol gjorde de i snitt 116 poäng per match under grundserien. De har kvar sina nyckelspelare i år och är stora favoriter till att försvara sin NBA-titel. De gjorde alltså bara 102 poäng i den första träningsmatchen men då sköt laget uselt bakom trepoängslinjen. Om de kan komma upp på en mer normal nivå här så kommer de automatisk att göra fler poäng.

En stor anledning till att jag tror på en poängrik match här är att den spelas i Kina. NBA-lagen är ute för att marknadsföra sig själva och ligan. Även om det är match mot vanliga NBA-motstånd så blir det lite mer ”show” här. Här är resultaten i de senaste försäsongsmatcherna som har spelats i Kina:

Rockets-Pelicans 116-104

Pelicans-Rockets 117-123
Hornets-Clippers 113-71
Clippers-Hornets 94-106
Kings-Nets 117-129
Nets-Kings 97-95
Cavaliers-Heat 122-119



Rapporterna från Kina säger att Warriors har haft en ganska avslappnad uppladdning inför den här matchen. De har turistat och njutit. Medan Timberwolves, som bygger ett nytt lag som i år ska vara bättre än på många år, har tränat hårdare. Timberwolves lär se det här som en chans att mäta sig med världens bästa lag. Jag räknar med att de står upp bra i den här matchen.

Jag kan absolut tänka mig att båda lagen gör fler än 110 poäng här.

Mitt spel: Över 218,5 poäng
Odds: 1.90 på bet365

This is the stats tab
This is the post tip