Toronto Raptors fortsätter briljera trots att man tappade Kawhi Leonard i somras. Laget ligger femma i den östra konferensen med ett matchfacit på 16-8. I veckan kom Kawhi tillbaka och fick sin ring med laget i en ceremoni som hade gjort de flesta organisationerna i ligan stolta. Precis som jag varit inne på tidigare har Pascal Siakam tagit enorma kliv i sin utveckling senaste året vilket gjort det möjligt för Raptors att bygga vidare trots att man tappade storstjärnan under sommaren.

Brooklyn Nets facit utan Kyrie Irving är ett mysterium. Senaste tio matcherna har man gått 7-3 vilket gjort att laget på allvar tagit sig in i kampen om slutspel. Lagspelet med det snabba passningsspelet och trepoängsskyttet är en bidragande orsak till det. Kyrie är en spelare som kräver en stor del av tiden på offensiv planhalva med bollen i sina händer. Det förstör lite av rytmen i det Nets försöker utföra. Med största sannolikhet lär det dröja ytterligare några veckor eller månader innan man vänjer sig och hittar något som fungerar för bägge parter.

Raptors har fått tillbaka Lowry och Ibaka i laget efter en längre skadefrånvaro. Thomas saknas medan Johnson och VanVleet är tveksamma till spel inför matchen.

Gästande Nets saknar Durant, Irving LeVert och Claxton. Irving och LeVert förväntas vara tillbaka till nästa vecka.

Det brukar bli roliga tillställningar när dessa två lag möts. Matcherna är välspelade och tar fart i ett rasande tempo. Det som drar ner linan något i matchen är kvalitén defensivt hos båda lagen men med tanke på hur många bollinnehav bägge lagen har tycker jag linan ser generös ut ändå. Därför väljer jag att gå på överspelet på 219,5-linan. Det kan vara aktuellt att prova högre linor upp emot 230 poäng med för den djärve.

Speltips: Över 219,5 poäng i matchen – odds 1.90 hos bet365

bet365 livestreamar alla NBA-matcher

This is the stats tab
This is the post tip