En hel del matcher spelas natten till torsdag men blicken faller på mötet mellan Boston Celtics och Toronto Raptors. En lina på 3.5 i en match med Raptors som favoriter gör att jag satsar en del på just favoriterna.

Toronto Raptors åker idag till Boston för att i TD Garden försöka välta Cetlics. Raptors kommer ifrån en vinst senast mot Milwaukee Bucks med 116-94 där man sköt nästan exakt femtioprocentigt. Man förvaltade sina FT väl när man klarade att få i 80 % i nät, vilket innebär att man lyfte sig två procentenheter från snittet. Toronto som vanligtvist inte brukar vara ett lag som ”öser” in poäng stod för en fin offensiv insats. Men tanke på att man tar emot ett minst sagt sargat Celtics som har förlorat hela nio raka matcher och släpper förbi sig i snitt 99,1 pts så ser jag det som en fin chans för Raptors att förbättre sitt snitt ytterligare. Raptors spelar för tillfälligt en väldigt fin basket där man har tre raka vinster men dessvärre två raka förluster på bortplan. Dom kom däremot mot dom potentiella vinnarna av NBA, Miami Heat och Indiana Pacers. Räknar man bort dessa matcher är man 6-2 på de åtta senaste bortmatcherna.

Boston Celtics är 23a av 30 på att göra poäng med sina 95 och man har ett FG% på 44.3. I natt kan man få problem när man möter ett av ligans absolut bästa försvar som enbart släpper till 96 poäng per match. Man borde kunna hålla Celtics tillbaka och så länge man inte släpper ifrån sig allt för många returer ska man klara linan utan problem. Rajon Rando missar mötet mot Raptors men Jeff Green lär troligen spela efter att hans axel tagit en smäll.

Jag tror som sagt att vi får se den tionde raka förlusten för Celtics och Raptors lär klara linan på -3.5. Följ mig på Twitter för fler spel! ABNBetting


EDITERAD 2014-01-15 21.43:34

This is the stats tab
This is the post tip