Vi går tillbaka till brunnen, som väl överspelet i Toronto Raptors hemmamatcher måste kallas. Precis som i måndags får vi en väldigt generös lina. Magic spelar en defensiv basket för att vara NBA 2019. Mycket av spelet går genom Vucevic på insidan vilket innebär långa anfall. Nu möter man dock ett Raptors som tycker om att dra upp tempot i matcherna. Det fick inte minst Hornets erfara senast.

Det är osäkert om gästernas Isaac kommer till spel och Carter-Williams missar definitivt mötet. Om Isaac inte kan spela saknar Magic en av ligans bästa skottblockare. Raptors får för sin del klara sig utan Lowry, Johnson och McCaw medan man tar beslut om Ibaka inför matchen.

Mycket tyder på att matchen blir poängrik och resonemangen liknar den förra Raptors-analysen inför mötet med Hornets. Den gången satte laget hela 132 poäng och det är tydligt att Raptors förbättrade truppläge gynnar den fina offensiven. Magic är ett bättre lag än Hornets men jag är fortfarande övertygad om att Toronto får styra matchtempot på hemmaplan. Siakam spelar på en helt "sjuk" nivå för stunden. Om man dubblar honom på insidan, vilket kan krävas, finns det en variation av dugliga skyttar han kan passa ut till.


Speltips: Över 208,5 poäng i matchen – odds 1.90 hos bet365

bet365 livestreamar alla NBA-matcher

This is the stats tab
This is the post tip