Toronto Raptors visade förra året att man inte var beroende av Kawhi Leonard för att spela bra basket. Han var vital för att bärga titeln men i grundserien har man ett så pass bra spelsystem med en bred trupp att det räcker långt ändå. Den här säsongen har börjat på samma sätt med ett högt spelande tempo där alla spelare är villiga att passa bollen.

Sacramento Kings däremot gick från att vara allas favoritlag att titta på ifjol till att vara skarpt kritiserade för sin inledning. Nu har laget radat upp två raka segrar och visat en förbättring i spelet som lovar mer. Man saknar fortsatt Marvin Bagley vilket är ett tungt avbräck och det är osäkert om Harry Giles är redo för spel ikväll. Trots det finns det mängder av offensiv anfallskraft att ta från eller vad sägs som Bogdanovic, Fox, Hield och Barnes. Det är en fyra som kan bära ett lag till slutspel i NBA.

Jag är övertygad om att vi kommer få se en match med högt tempo där det regnar treor. Sett till kvalitén på skyttarna i båda lagen finns det goda förutsättningar till en poängfest. Det som faktiskt talar emot överspelet är att Kings inte spelat en lika snabb basket under Luke Walton som när Dave Joerger tränade laget förra säsongen. Det lär dock vara Raptors som får diktera tempot i matchen på hemmaplan.

Med Raptors som vägvisare här bör vi alltså få se tempo och mycket poäng. 218 poäng räcker för vinst på spelet och det är värde på linor upp emot 222,5.


Speltips: Över 217,5 poäng i matchen – odds 1.90 hos bet365

bet365 livestreamar alla NBA-matcher

This is the stats tab
This is the post tip