Portland Trail Blazers tar emot New Orleans Pelicans i natt. Jag tror att det blir poängrikt och spelar Över 217,5 poäng till oddset 1.86 på Unibet .

Trail Blazers har börjat säsongen med två vinster och en förlust. Senast förlorade de med 113-110 i en jämn match mot Milwaukee Bucks. Pelicans har börjat säsongen med en vinst och två förluster. De kommer närmast från en vinst, 119-112 borta mot Los Angeles Lakers.

För mig handlar den här matchen om två lag som kommer att ha svårt att försvara mot motståndarens bästa spelare. Trail Blazers har en stark guarduppsättning, med framför allt Damien Lillard och CJ McCollum som kan ösa i poäng på de flesta motstånd. Jag har svårt att se hur Pelicans guarder ska få stopp dem. Och eftersom Pelicans har ett starkt försvar under egna korgen räknar jag med att Trail Blazers kommer att bomba mycket treor.

Det här är dessutom Trail Blazers första hemmamatch för säsongen. Om de kommer igång bra och sätter några treor så kan den starka hemmapubliken lyfta dem till att fortsätta vara heta.

Samtidigt har Pelicans sina bästa offensiva hot "inside". De har centern DeMarcus Cousins och powerforwarden Anthony Davis. Och där har Trail Blazers inga jättestarka försvarare. Davis och Cousins, som har öppnat säsongen riktigt bra, kan alltså göra en ny bra match här.

Jag blir inte förvånad om båda lagen gör 115 poäng här. Jag räknar också med en jämn match vilket innebär att det finns en möjlighet till förläning, även om det inte är något man ska räkna med så klart. Övertid är inte vanligt i NBA.

Mitt spel: Över 217,5 poäng i matchen mellan Portland Trail Blazers och New Orleans Pelicans.
Odds: 1.86 på Unibet .
Insats: 1/5 units.

This is the stats tab
This is the post tip