Natt till fredag smäller det. Då är det första matchen i NBA-finalen mellan Golden State Warriors och Boston Celtics. En otroligt sevärd final måste jag säga. Två lag som varit riktigt bra genom hela säsongen, där Warriors skall bära favoritskapet.

Jag kommer spela Warriors -2 till oddset 1,74 hos Pinnacle .

Värt att notera:

1. Warriors hade inga större bekymmer med att besegra Mavericks i sin serie emedan Celtics var en hårsmån från att förlora mot Heat. Jag håller Warriors som ett bättre lag med ett större djup i truppen. Notera det.

2. Warriors har alltså chans att få lyfta bucklan för fjärde gången sedan 2015. Imponerande i en sådan penningstinn liga, där spelare byter lag som vi andra byter kalsonger. Warriors har de tre vise männen i form av Curry, Thompson och Green. Det är en rutinerad treenighet som Celtics kommer få stora problem med. Ett starkt nucleus.

3. Längtar efter duellen mellan just Green i Warriors och Tatum i Celtics. Kan bli så att Warriors coach sätter Wiggins på Tatum. Oavsett vilken som skall försvara sig emot Tatum; den duellen ser jag fram emot.

4. Celtics har fysiken och är ett större lag än Warriors. Det skall de försöka använda till sin fördel.

5. Warriors har inte förlorat hemma i Chase Center under hela slutspelet. De är 9-0. Rekordet i NBA-historien är 10 matcher. Notera det. Warriors är också 8-0 när de leder efter tre kvartar, samtidigt som Celtics är 2-5 när de ligger under efter tre kvartar.

6. Celtics Tatum är en riktigt kul spelare att titta på. Bäst i Celtics. Han leder dessutom plus-minus ligan. Han måste leverera på topp, annars blir det riktigt tufft. Det är redan svårt att möta Warriors.

Jag ser verkligen fram emot den här matchserien. Jag har haft Warriors som favoriter att vinna NBA-titeln över hela året och ämnar inte ändra mig nu. Jag spelar Warriors -2 till oddset 1,74.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip