Warriors var hemskt nära att slå Lakers i Los Angeles härförleden. Ässet LeBron James avgjorde matchen med en sen trepoängare under minuten kvar. Warriors var värda ett bättre öde, men Lakers andra halvlek i matchen var exceptionell. Davis och James spelade formidabelt. Nu möter Warriors ett lag som är hyggligt lika Lakers till "fysikaliteten", dock inte kvalitetsmässigt. Jag är övertygad om att Warriors går segrande ur denna slutspelsfajt!

Jag spelar Warriors -3 till oddset 1,70 hos Unibet , LeoVegas och Casumo .

Värt att notera:

1. NBAs MVP Steph Curry sköt sönder Grizzlies när lagen möttes i förra veckan. Då gjorde Curry som han ville. Han satte 46 poäng och var banans gigant.

2. Warriors ledde med 13 poäng i halvlek mot regerande NBA-mästarna senast och såväl defense som offensiv spelade riktigt, riktigt bra. Bekymret var att spelare som Davis sköt som en kratta i första halvleken för att i andra spela som en Hall of Famer. Grizzlies har inte den typen av alfahannar som Davis och James, vilket gör att om Curry fortsätter att göra +35 poäng i varje match = då går det inte att slå Warriors.

3. Notera att Steph Curry själv har spelat 112 playoff-matcher. Det har hela laget Grizzlies tillsammans också. 112. Tung merit i slutspel, där rutinen är så avgörande.

4. Grizzlies har Morant och Valanciunas och dessa är riktigt bra, men de befinner sig inte på samma nivå som Warriors två bästa offensivt. Curry vet exakt hur han skall spela mot Grizzlies och de hade inget vapen mot honom senast.

5. Warriors måste spela tryggt i defense, sluta ta dumma fouls och agera mer kyligt. Då vinner de med minst 5 pinnar.

Jag spelar Warriors -3 till oddset 1,70 hos Unibet , LeoVegas och Casumo .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip