I min värld stängs den här serien i afton. Warriors har tre raka segrar och spelar åter på hemmaplan, där de är hemskt svårslagna. Jag har följt den här matchserien minutiöst och de bästa Warriors-spelarna spelar på en högre nivå när det gäller. I game 5 var Warriors Curry återigen enorm; 31 poäng med åtta assist över 42 minuters speltid. Det är kanske vad vi förväntar oss av Curry, men titta extra noga på defense, där Draymond Green och Kevin Looney spelar fläckfri basket och äger sin korg. Green satte dessutom 21 poäng och varje gång (nästan) som Green sätter en trepoängare vinner Warriors matchen. Looney plockade hem hela 22 returer och ibland undrade jag om det var Dennis Rodman som var utklädd till Looney. Så dominant var han.

Jag spelar på att Warriors vinner idag och går vidare i slutspelet. Som vanligt låga odds på Warriors som vinnare och linan ligger för högt på handicap för att jag skall känna mig nöjd. Jag nyper komben Warriors-vinst + att det blir en målrik tillställning som det varit genomgående i den här serien. Hos Unibet får jag goda 2,48 i odds på Warriors-vinst + Ö234,5 poäng.

Värt att notera:

1. Jag ser inte att Kings har det svaret som krävs för att "bryta" det mönster som Warriors äss Curry, Thompson och Green levererar; de blir bara bättre och bättre.

2. Warriors HC Steve Kerr har aldrig förlorat en matchserie, där det stått 2-2 i matcher.

3. Warriors var 33-8 på hemmaplan i grundserien.

4. Kings bäste spelare är De'Aron Fox. Han spelar med ett brutet indexfinger och det är klart att det påverkar. Han satte bara 9/25 FG och det räcker inte mot Warriors.

5. Kings bänk har inte det djup som behövs om Fox eller Sabunis eller Monk har en "bad hair day". Det är uppenbart i skarpt läge.

Nej; Warriors kommer vinna och spelvärdet finns i att komba Warriors-vinst med att lagen tillsammans sätter över 234,5 poäng. Då får vi goda 2,48 i odds hos Unibet och det är taget.

/RoloMartins
This is the stats tab
This is the post tip