Warriors (41-15) tar emot Lakers (26-30) hemma och det är alltid borgar för en bra match. Båda lagen satt stilla i båten och lät deadline för trejd passera. Ingen agerade. För Warriors var det klokt, men för Lakers var det sådär. De känns inte homogena i år, trots tre världsspelare. Det är för många skador och det blir liksom ingen kontinuitet i spelet för Los Angeles. De har förlorat många matcher i rad och är inte heta.

Jag spelar Warriors -5,5 till oddset 1,71 hos Pinnacle .

Värt att notera:

1. Två stora lag som möts. Det är också alltid lite extra hajp runt dessa topplag när de möts. Jag måste dock tillstå att Lakers inte sett särskilt bra ut på slutet. Fick stryk mot ett komplett brandskattat Portland häromsistens. Nej; det är något som inte stämmer.

2. Warriors är ett enastående lag när Draymond Green spelar. Enorm i defensiven. Enorm pondus och lagspelare och tillför så mycket energi. Han är tillbaka först i mars. Curry brukar tända till när han möter bra lag och jag räknar kallt med att han tar taktpinnen.

3. Warriors är svårslagna på hemmaplan.

4. Lakers nr 3 Westbrook får inte riktigt till det. Det gnistrar inte om honom och det är en hel del skador som finns där.

5. Ha koll på Warrirors Wiggins i afton. Han är en stjärna som bara kommer bli bättre. Om Lakers skall täcka Curry och Thompson, då lär Wiggins få en hel del utrymme. Kolla sidospel på Wiggins. Han borde få chansen till att göra en del poäng i afton.

6. Lakers äss LeBron James har inte spelat alltför många matcher i år, men när han spelar gör han det bra. Snittar 29 poäng framåt och är ryggraden hos Lakers när han spelar.

Jag går dock på Warriors i afton. Lördag. Kalifornien-derby. Curry vs James. Bli med garanti en toppmatch. Jag spelar Warriors -5,5 till oddset 1,71 hos Pinnacle .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip