Warriors (36-32) gästas av Pacers (39-31) och det här är en match som Warriors har goda chanser att tidigt ta kommando över. Pacers är i grund och botten ett gjutet slutspelslag, men superstar Haliburton har varit inne i en längre period, då hans spel varit sådär och det tillhör inte vanligheten. För tillfället är det faktiskt Pacers bänknötare som McConnell som varit räddningsplankan.

Warriors däremot är bra nu när de spelar bra. En klyscha, men en sann sådan. De har åter funnit sina roller och när en sådan som Klay Thompson som över den senaste tiden börjat på bänken varje match, men spelat ypperligt när han fått chansen i en andra våg. DÅ är Warriors som bäst.

Jag kommer spela Warriors -3 idag till oddset 1.71 hos Unibet .com.


Värt att notera:

1. Warriors har spelat klart bättre på slutet och Kuminga är som ett lås i varje match. Han dominerar offensivt som defensivt. MEN. Warriors måste börja vinna på hemmaplan igen innan det förmodade slutspelet som rullar igång i april. De är under .500 på hemmaplan och det är inte vanligt. Det som varit bekymret är returtagningen. Den har dippat i varje hemmamatch. Mot Pacers måste vändningen komma och då vinner laget den här matchen.

2. Warriors Curry är 36 år, men han spelar lika bra som han alltid gjort. Tillsammans med unge Kuminga (21 år) har offensiven fått sig en rejäl boost.

3. Pacers ger sig ut på en roadtrip, där de spelar fyra raka matcher på bortaplan. För att vara en contender måste de börja vinna matcher på bortaplan också. I år är de 18-16, vilket är sådär.

4. Pacers har haft stora problem med sitt trepoängsskytte över en längre tid. Mot Cavs var de 6/30. Haliburton var 1/9 och det är inte alls bra. Pacers har inte råd att spela svagt mot Warriors när det kommer till skyttet.

5. Warriors vann komfortabelt när lagen möttes senast. 131-109 i början av februari. Notera det.


Jag spelar på ett Warriors som sett klart uppåt på slutet och fått bra stöd av sina rookies när det gällt som mest. Jag gillar Warriors -3 till oddset 1.71 hos Unibet .com och tar det.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip