Mina två föregående drag satt som en smäck och nu försöker vi hålla i det. Det gäller att ha vind i seglen inför NBA-slutspelet.

Det är bara två matcher kvar till NBA-slutspel startar. Warriors (37-33) tar emot ett Pelicans (31-39) i en match, där vi vet att Pelicans starting lineup inte kommer att spela (utslaget och skador en masse), emedan Warriors kommer möta Grizzlies i en avgörande showdown på söndag för sin play-in spot. Det gör att den här outingen hamnar lite i kläm. Värt att notera.

Som sagt; den här matchen är lurig, eftersom vi högst troligen inte få se något av lagens bättre spelare på banan, MEN Warriors har fyra raka segrar och är i ett s.k. "winning mode" och vill komma in med full kraft in i slutspelet. Coach Kerr är en vinnare och han om någon vet hur en slipsten skall dras för att ha den rätta känslan in i kommande fajt.

Jag spelar Warriors -5,5 till oddset 1,91 hos Unibet , LeoVegas och Casumo . Om du vill gardera dig, sänk tröskeln dvs handicap från -2,5 och upp max -5,5. Det är också spelbart. Dessa odds kommer senare under dagen.

Värt att notera:

1. Warriors har spelat fenomenalt över de fyra sista matcherna och har mött bra lag, men ändå "städat" av dem på ett klassigt sätt. Curry i Warriors har dominerat skyttet och levererat i varje detalj. OM Curry spelar, då vinner Warriors enkelt. OM han vilas, då vinner Warriors relativt enkelt.

2. Warriors bänk håller bra klass. Coach Kerr har känslan och kunskapen att få varje individ att känna glädje och respekt inför uppgiften. Det gör att när de yngre spelarna kommer in, då levererar de direkt.

3. Warriors är 23-11 på hemmaplan under 2021. Pelicans har haft ett dåligt bortafacit över hela säsongen, vilket tar ner deras chanser utöver att de har hela starting lineup på bänken. De är 13-22 på bortaplan.

4. Pelicans fick stryk av Maverick senast och blev därmed utslaget; kan ej nå slutspel. Det gör att Pelicans lag mot Warriors är brandskattat och vi vet att Warriors bänk är en klass bättre än Pelicans, vilket gör att mitt handicapspel från -2,5 till max -5,5 känns riktigt bra.

Jag väljer att spela Warriors -5,5 till oddset 1,91. För dig som vill spela mer "safe" är handicapspelet -2,5 till just -5,5 ett bra spel. Notera att det kommer ett större spelutbud längre fram under dagen. Du finner oddsen hos Unibet , LeoVegas och Casumo .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip