Warriors (24-25) tar emot Suns (31-21) på hemmaplan och det är två lag med toppform som möts. Linan i Vegas har Suns -1.5 och det är inte mycket att säga om, MEN jag kommer ta ställning för Warriors moneyline. De är 6-4 över sina 10 senaste matcherna och de har fått en bättre stabilitet när Draymond Green är tillbaka i lineup plus att ungtuppen Kuminga spelar som i trans. Noteras bör att båda lagen kommer med tre raka vinster.

Jag spelar Warriors moneyline till oddset 2.04 hos Unibet .com.


Värt att notera:

1. Warriors har varit sjukt effektiva på offensiven på slutet. De snittar 119 poäng per outing. De är också medvetna om att de måste fortsätta vinna matcher för att vara säkra på en slutspelsplats. Den västra konferensen är tuff i år.

2. Warriors insats mot starka Pacers senast gav mersmak. Jag har följt laget i många år och som de spelade mot Pacers = det var gamla Warriors tillbaka. Curry har levererat starka siffror på slutet och det är en fröjd att se honom sänka sina skott. Samtidigt har defense spelat som de skall göra. På det hela taget har laget "snäppat" upp ett par nivåer och laget valde också att inte trejda för någon spelare vid deadline nu.

3. Suns har flera raka vinster mot Warriors över den senaste tiden, men då har Warriors varit ur form. Suns å sin sida trejdade iväg fyra spelare och har fortfarande två platser kvar på sin roster. Tanken med att släppa iväg fyra spelare är enkel; de ämnar köpa loss två veteraner inför slutspelet. Notera att det inte var fyra äss som lämnade, men det var bl.a Goodwin som är en av Beals bättre vänner. Ett omklädningsrum får inte tappa för många energizers (Goodwin var en sådan). Ett av nyförvären var Royce O'Neale och han är värvad för sitt fina skytte. Han är spelklar i afton.

4. Suns Booker spelade inte senast, men han skall vara spelklar inför matchen i afton. Det är ett plus för Suns.

5. Suns bäste spelare Durant håller en ofantligt hög nivå med ett snitt som berättar; 28 poäng per match, 6.5 returer per match och 5.7 assist per match.

6. ...men Warriors Curry har sett omutligt bra ut på slutet. Han satte 60 poäng mot Hawks och nu senast 42 poäng mot Pacers. Hans trepoängsskytte har varit rakt över suveränt och med den formen är jag övertygad om ett riktigt bra outing i afton.

Jag räknar med en "high scoring game" i afton, men jag kan inte släppa Warriors senaste insatser. All statistik pekar åt ett håll och när de är så här bra som de kan vara och får spela hemma i Chase Center; ja, då är de svårslagna. När Suns (som är bra) är favoriter och gästar Warriors gamla garde vet jag att de vill visa vilka som är bäst. Jag spelar Warriors moneyline till goda oddset 2.04 hos Unibet .com.

This is the stats tab
This is the post tip