Fint drag i går med Jazz och jag hoppades ni var med och hämtade ut lite slantar.

Idag är det Warriors (34-33) vs Thunder (21-46). Lagen möttes igår och Warriors vann +21 poäng. Thunder har inget att spela för och det var femte raka förlusten för Thunder. De vilar sina bästa spelare och låter den "unga" bänken få spela. Warriors å sin sida spelar för "play in" (lagen som slutar från nr 7-10 i konferensen). Warriors jagar Lakers uppåt i tabellen och måste hålla ifrån sig Grizzlies bakom. Utan tvekan kommer Warriors glänsa i afton. Jag kikade länge på om jag skulle våga spela Steph Curry +35 poäng, men fann ett annat spelvärde som jag gillade.

Jag spelar Warriors-vinst och att det blir +224,5 totalt till oddset 1,95 hos bet365 .com.

Värt att notera:

1. Det var kul att följa Thunders andraårs guard, Ty Jerome. Han scorade 23 poäng på 22 minuters speltid. Thunders potential finns där, men de kommer fortsätta spela sina ungtuppar. Notera att Thunder jagar topp 3-pick i NBA-draften.

2. Steph Curry hemma i Kalifornien i afton. Lördag. Familjemys. Jag är övertygad om att han kommer ha det riktigt kul på banan i afton. Thunder har ingen som direkt kan bevaka honom 100%, vilket kommer göra att han kommer skjuta ofta och även se till att hans vassa pass når medspelarna i anfallszonen. En som verkligen fick glänsa med Curry igår var Mulder som spelade riktigt bra och satte 25 poäng. Just Curry har varit enorm mot Thunder i år. 42 poäng i match 1 och 34 i match 2. Stekhet.

3. Warriors måste trycka på i offensiven hela aftonen. Det luktar "play in" mellan Warriors och Lakers och det är inte kattskit för en basketbollintresserad. Med en riktigt bra start kommer Warriors inte sluta spela, utan det är plattan i mattan hela kvällen. Det är deras sätt att spela på; en bra start i ett grymt flow = då är Warriors som bäst.

4. Det är också viktigt att Warriors Looney säkerställer spelet under korgen och då främst matchen i matchen mot Thunders Moses Brown. Det löstes galant senast. Det måste lösas i afton också.

Jag spelar som sagt på att Warriors som fortfarande har att spela för startar matchen med maxad gas framåt och ser till att hålla foten på gasen genom hela kvällen. Warriors gillar att spela på hemmaplan och särskilt en lördagsmatch. Mitt spel landar på att Warriors vinner och att totalpoängen i matchen blir +224,5 poäng. Spelas hos bet365 .com till oddset 1,95.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip