Warriors (13-14) svarade för en formidabel insats när de betvingade en av årets favoriter till NBA-titeln Boston Celtics. Nu möter Warriors ett svagt Wizards (5-22) på hemmplan, MEN matchen som sådan är viktig, eftersom fd. Warriors-liraren Poole numera spelar för Wizards och jag är övertygad om att mästaren Steph Curry vill visa vem som är "boss in da house".

Jag spelar på att Curry spelar sin sedvanliga fina basket med ligans bästa skott. Jag tar Curry att göra över 30 poäng till oddset 1.86 hos bet365 .com.


Värt att notera:

1. Warriors besegrade Celtics på övertid senast och det var kul att se hur lagets samtliga nyckelspelare levererade på den nivån som de normalt kan. Försvarsbjässen Green är fortfarande avstängd, men alla andra har steppat upp och nu är Warriors på en winning streak.

2. Matchen-i-matchen i afton är Jordan Pooles hemkomst till Chase Center. Han var med och bidrog stort till en NBA-titel här 2022 och därefter signade han ett livsavgörande kontrakt som indirekt berättade att han skulle spela i Warriors för evigt, men så blev icke fallet. Han hamnade i onåd hos övriga spelare i klubben och sedan trejdades han. I afton är han som sagt tillbaka och jag är helt inne på att Warriors levande legend Steph Curry vill visa att gammal är äldst, därav mitt spel på +30 poäng hos Curry.

3. Wizards kännetecken i år är tyvärr inget positivt. Laget har haft en tendens att kollapsa i fjärde kvarten, då alla matcher skall avgöras. Mot Warriors måste laget vara med direkt, annars kommer den här matchen att springas ifrån dem.

4. Wizards har bara vunnit fem matcher i år och det säger det mesta. På bortaplan är man 3-14 och över de tio senaste matcherna är man 2-8.

5. Linan i Vegas berättar Warriors -12.5 och det är hyggligt nära facit i min värld.

6. Warriors Steph Curry's resumé berättar svindlande siffror: 10 533 poäng på 8 220 trepoängsförsök. Han är topp-50 på all time assist per game. Detta för att nämna något. När Curry lägger manken till rejält och är på rull, då är det ingen som stoppar honom. Wizards har inte spelare i sin line-up som matchar honom. Tro mig.

Jag spelar på Curry att göra över 30 poäng till oddset 1.86 hos bet365 .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip