En bra afton spelmässigt igår. Hoppas ni ryggade underspelet mellan Jazz och Nets.

I afton spelar Wizards (24-27) vs Suns (41-10). Wizards har äntligen landat hemma igen efter en roadtrip. Laget har också vilat till den här outingen emedan Suns å sin sida fått sin långa segersvit om 11 segrar bruten av Hawks senast. Det är dock två helt olika system och lags som mötes i afton. Jag är övertygad om att Suns studsar tillbaka och vinner den här matchen. De har mötts tidigare i år och då vann Suns lätt, trots att Wizards bästa spelare Beal var då. Nu är Beal skadad.

Jag vill inte spela superhögt handicap, utan finner spelvärdet i att Suns gör över 114,5 poäng totalt i matchen hos Pinnacle till oddset 2,01.

Värt att notera:

1. Det är ett revanschlystet Suns som gästar Washington i afton. De fick sin långa segersvit bruten senast, då Hawks Trae Young dominerade fullständigt hos Hawks. Det var dock ett svagt Suns, där spelare som Ayton spelade helt under pari. Det kommer inte ske två matcher på rad. Suns kommer studsa tillbaka i afton.

2. Wizards är ett svårt lag att hantera spelmässigt. Kapacitet finns i massor, men det är orutin varvat med för många som spelar för sig själv än helheten som gjort att de är 24-27. Nu är dock deras hjärta och själ Bradley Beal borta och det är en tung jobspost.

3. Suns är ett av ligans bästa bortalag med 19 vinster och 5 förluster. Det måste beaktas. De är också 9-1 över sina tio senaste matcher. De äger Wizards i alla viktiga stats över säsongen. Noteras bör att Suns toppspelare är samtliga spelbara.

4. Suns har inte förlorat back-to-back-matcher. Notera det.

5. Wizards chans att vara med länge i den här outingen, då måste defensiven steppa upp och spela på absolut högsta nivå. Det kan de göra över en tid, men inte över totalt fyra kvartar.

6. Jag förväntar mig att såväl Booker som Ayton visar sitt rätt jag i afton och det bör innebära två spelare som snittar +25 poäng i afton. Det är därför Ö114,5 poäng är så tilltalande.

Suns vinner den här matchen. Spelvärdet finns som sagt i Ö114,5 poäng totalt hos Suns till goda oddset 2,01 hos Pinnacle .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip