I SBL slutspelet, i Taiwan, möts basketlagen Yulon Dinos och Pauian, där Yulon Dinos får äran att spela i sin hemmahall först.

Yulon Dinos och Pauian är två lag som har förlorat sina senaste matcher. Ändå är det hemmalaget som har klart den bästa formen av dem två medan gästerna är helt under isen och befinner sig i en riktig djup formsvacka. Marknaden har valt Yulon Dinos som klara favoriter till seger, med all rätt också, i mitt tycke, men handikapp linan på dem innehåller ändå ett bra värde.

På hemmaplan har Yulon Dinos blandat segrar med förluster, där de har vunnit över Bank of Taiwan två gånger om men förlorat mot Taiwan Beer och Pauian - medan de fortfarande spelade en bra basket. Yulon Dinos avslutade med att komma trea i gruppen, där de gjorde en stabil insats i den senaste matchen, som de förlorade mot ettan Taiwan Beer med 73 - 77.

När det gäller deras motståndare, Pauian, som dessvärre också har drabbats av tunga skadeavbräck, har det blivit fyra raka förluster. Dessa har kommit två gånger om mot Taiwan Beer, Bank of Taiwan och Jeoutai, efter att ha spelat riktigt dåligt i samtliga matcher. I den senaste matchen blev det torsk hemma mot Taiwan Beer med 73 - 79, som dessutom vilade sina stjärnor.

Torsk blir det för Pauian även i denna match, med allra största sannolikhet, då skadebänken är lika lång och formen lika usel. Så Yulon Dinos får ett perfekt tillfälle att ta tag i taktpinnen och dra fördel av läget i slutspelet. Det är jag övertygad om att Yulon Dinos också tar vara på. Marknaden har lagt handikapp linan på -3,5 poäng för hemmalaget och det är taget alla dagar i veckan.

Speltips Yulon Dinos - Pauian:
Yulon Dinos -3,5 poäng - odds 1.85 hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

This is the stats tab
This is the post tip