Kändes som ganska ointressanta matcher denna omgång av Upplandsfyran men nu väljer jag att kliva in på en match. Bälinge tar emot gästande Fyris.

Bälinge IF - IK Fyris 1,75 Nordicbet Upplandsfyran

Hemmastarka Bälinge som är obesegrade på hemmaplan ska idag ut på hemmagräset och plocka hem tre poäng. Oddset är nog så här högt just för att Bälinge förlorade senaste bortamatchen mot ett mediokert Nordia med 4-1. Men till den matchen saknade Bälinge nästan en hel startelva, 8st.
Till dagens match har man fått tillbaka nästa alla. 2 st ordinarie saknas och den ena, P Holmberg är väl något som ska ses som ett minus då. Han är grym på sin kant och har stått för 3 mål. Men på denna nivå så är ersättarna inte så dåliga ändå eftersom det finns material att fylla på.
11-2 har man på hemmaplan, en statistik som förbättrades förra hemmamatchen då div 4 bästa lag, serieledarna Märsta var på besök. Dom fick vända hem med hela 6-1 i arslet. Bälinge dominerade totalt och visar varför man trivs på hemmavallen. Förra året förlorade man endast 1 match av 11 hemma.

Fyris fick senast stryk hemma med 1-0 mot just Märsta. Dom är i stort sett det mest ojämna laget. Förhandstippade i toppen men floppar. Har vunnit mot bottenlaget vilket är ett måste förutom bottennappet mot Håbo i premiären. Fullt manskap idag men de har man vart nästan hela säsongen.

Äckligt hemmastarka Bälinge bör vinna matchen idag rätt komfortabelt. Pratat med spelare i laget och 1,75 tyckte han var bjudodds normalt sett. Kan hålla med honom är, bör ligga på runt 1,50. Div 4, så spelas bara runt medelinsats (5/10).

This is the stats tab
This is the post tip