Nordicbet har 2.10 på över 3.5 mål i denna matchen, Betsafe har 1.82! Skynda, fynda!

Hemmalaget sliter lite på målvaktsplatsen, deras förstamålvakt som enligt dom själv aldrig blir skadad är nu skadad. Andramålisen är sedan länge borta så man har fått kalla in gamle a-lagsmålvakten Jonas Vestre som inte spelat tävlingsfotboll sedan 2009. Han har i veckan gjort 2 träningar med laget, 2 stycken och är naturligtvis inte 100% samspelt med Brattvågs försvar.

På tal om Brattvågs försvar så är det samma försvar som spelade 2-2 mot Rollon i cupkampen jag rekade för någon vecka sen. Efter tilläggstid stod det 8-4 till Rollon. Genomklappning.

Man har inför säsongen tappat flera spelare och ersatt med juniorer från sitt eget stall. Truppen består av 21 spelare varav 9 är rena juniorer fortfarande. Ungt och orutinerat.
Hemma är man dock starka med 6-2-3 27 - 21 förra säsongen och under försäsongen har det blivit mål både framåt och bakåt.

2-1 mot Florö
4-2 mot Spjelkavik
1-2 förlust mot Valder

Till denna matchen är i stort sett alla spelare tillbaka från sina skador, men såklart inte 100%-iga. Bakåt har man en trög, otränad målvakt och det kommer uppstå en hel del chanser för Bergsöy idag!

Bortalaget då, vann 5-3 i sin cupkamp nu senast. Dock fick man mittbacken och högerbacken skadade. Högerbacken Muren är med i truppen men vilas mest troligt. Man får tillbaka sin förstamålvakt efter skada och detta blir hans första match på ett tag, ringrostig? Antagligen. Tillbaka från skada får man också sin anfallare Ole Magne Rotevatn som blir en bra förstärkning i anfallet.

Förra årets bortaspel såg ut som följer, 8-0-3 21 - 18

Försäsongen var urusel med resultat som
1-3 förlust mot Gursken/Larsnes
1-5 förlust mot Skarbövik
0-3 förlust mot Sunkar från Kazakstan
0-3 förlust mot Kjelsås.

Efter det har det dock sett bättre ut med 4-0 och 3-1 vinst mot Åram/Vankam resp. Blindheim.

Denna matchen kan slå åt båda håll så jag står över 1x2, men i en premiär med 2 spelsugna lag som vill framåt, och är försvagade bakåt, tror jag vi får se över 3.5 mål och Nordicbet ligger alltför högt med 2.10!

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip