Enköping IS - Gimo IK Spel: 1 Odds: 1,60 Upplandsfyran Nordicbet

Enköping är ett lag som absolut ska kunna tillhöra topp 4. Nu har säsongsinledningen blivit lite mindre knackig. I premiären slog man Uppsala Kurd komfortabelt med 3-1, samma Uppsala Kurd som spöade Gimo borta senast med 3-2 trots mängder med avbräck hos kurderna. Sedan blev de omöjligt uppdrag(?) att försöka åka och plocka poäng av seriefavoriterna Bälinge på bortaplan. Men de blev en knapp förlust med 2-1 mot svårspelade Bälinge. Förra matchen är väl de jag går på rätt mycket nu, nämligen 1-1 borta mot Sunnersta. En match Enköping ska vinn rätt enkelt på förhand men Sunnersta borta är svårspelat för många lag. De började olyckligt när en frispark som var menat som ett inlägg gick rakt in och ställde allihopa inklusive målvakten. Stolpe in och 0-1 efter 5 minuter. Sen började jagandet i 80 minuter där man skapade mängder med målchanser. Vad jag hört borde de stått 2,3-1 till Enköping efter första men de ville sig inte. I kommentar efter matchen så sas de att de var årets bästa match offensivt sätt, allt fungerade utom målskyttet. Vilket jag hoppas utvecklar sig mera till denna hemmamatch mot Gimo.
Oavsett om dessa lag ligger lika i tabellen är Enköping bättre. Gimo har mött lättare lag genom oavgjort mot nykomlingarna Lagunda och förlust senast mot kurderna. Vinsten kom borta mot Nordia där man spelade på en leråker och vann 2-1. Förra året vann Enköping båda mötena … Spelstopp 19,30