Båda lagen gör mål klickas i Eskilsminne - Ullared.

Sista matchen för Eskilsminne innan sommaruppehållet och den man vill såklart vinna mot bottenlaget Ullared för att få en bra känsla inför hösten men även att hänga på topptrion längst upp. Ska sägas att Div 2 Västra Götaland är en oerhört jämn serie där lagen slår varandra.

Eskilsminne har, som jag varit inne på tidigare under våren, en riktigt bra offensiv. Laget har gjort 17 mål på senaste 5 hemmamatcherna och tagit 13 av 15 poäng. Man har släppt in mål i fyra av dessa matcher. Eskilsminne kommer från en tung förlust på bortaplan mot Varbergs GIF. Det var Eskilsminne som förde matchen och när det hängde ett mål i luften för skåningarna så gjorde istället Varberg mål. Eskilsminne är revanschsugna när ett annat halländsk lag står på andra sidan.

Ullared kommer till den här matchen efter en snöplig förlust senast mot serieettan Dalstorp. Fick en straff emot sig i 89:e och förlusten var ett faktum. Går tungt på hemmaplan, där laget inte vunnit än. Ser bättre ut poängmässigt på bortaplan. Ullared har en ny tränare sen ett tag tillbaka. Ali Kraym har tagit över och ska försöka rädda nytt kontrakt. Främst i defensiven som han behöver jobba med, laget släppt in 27 mål på 13 matcher. Laget har gjort mål i 7/8 senaste så offensiven funkar bra för att vara ett bottenlag. Men till den här matchen har Kraym ett stort bekymmer eftersom lagets bästa back är avstängd. Blir svårt att ersätta mittbacken som styr upp mycket av försvaret med sin fysik och snabbhet.

Tycker förutsättningarna för att båda lagen hittar nätet i den här matchen är mycket fina.
Jag spelar båda lagen gör mål @1.65 hos Unibet med 5/7u.

Twitter @robiiinbetting



This is the stats tab
This is the post tip