Intressant match detta med liverapportering på planket!!

Falköpings FK är stadens \"lillebror\" och många blev nog förvånade när stadens lag bytte plats förra säsongen. Jag har bra koll på dessa lag och FFK som vi säger har ett bra lag och är ruskigt välorganiserade och deras nya tränaren har gett laget ett positiv anda minst sagt. Tränaren har rutin från högre divisioner och har hjälpt till i IK Tord om jag inte minns helt fel nu. Laget har plockat in ett några spelare med rutin från spel i div 3 tidigare och enligt mig som själv har spelat med ett par av dem anser att de tagit in en av seriens bästa mittfältare och de har även plockat in en forward av rang, jag berömde denna man redan i fjol då han spelade i Div4 och där öste han in mål. FFK har en spelare som heter Jerry Westerberg och han är en spelare av bra klass och han \"lekte\" ärligt talat i 4an i fjol så det ska bli intressant att se vad han kan göra i 3an nu. Killen har spelat på ganska hög nivå innan så han bör klara av det.

Holmalund åkte som vi vet ur Div2 ifjol och har oxå tappat flera bra spelare enligt källor och de har verkligen blandat och gett i träningsmatcherna om man ska tro folk som känner till laget. Holmalund har ett mycket ungt och lovande lag och mot Lerum i premiären hade de fem killar födda på -90 talet på planen. Ett lag för framtiden kanske?

Jag tror att FFK kommer ha hela staden på läktaren idag och med den rutin som laget besitter idag så tror jag de har bra chans att slå Holmalund i em. I premiären slog man ju Annelund med 1-0 borta och Annelund kommer även de ifrån Div2 så det får ju ses som mycket starkt. Kollar man på FFK´s trupp idag så ställer man upp med ett mycket starkt lag och offensivt tycker jag man är ett av seriens starkaste lag. Spelar man med Westerberg och Larsson på topp så kommer de göra mål idag det är jag ganska säker på.

Idag kommer matchen spelas på naturgräs och jag tror det är till fördel för FFK då Holmalund inte spelat på naturgräs hittills i år.

Tips 2-1

This is the stats tab
This is the post tip