Gullabo började serien trevande men har efter en liten tid lyckats jobba sig in i serien. Tror nog det ”tunga” favoritskapet inför säsongen har släppt lite och man kan vara med i toppen utan att för den skull känna någon större press.


Man har i vanliga fall en väldigt stabil defensiv och i de flesta matcherna ska det egentligen räcka att mosa in en boll eller två för vinst.
Nu efter två raka kryss är det faktiskt dags för vinst, om man sammanfattar de matcherna kan det kort sägas att de var värda ganska så mkt mer poäng än de fattiga två som inkasserades.
G/G har ngn spelare lite halvskadad men elvan som ställs på banan är väldigt slagkraftig.


Trekanten har ju vart uppe här på sidan några gånger tidigare men nu väljer jag som sagt att emot dem. För med handen på hjärtat har detta goa gäng inte riktigt levererat fullt så mkt som tidigare säsonger. Inför året tappades några bra spelare och även om stommen fortf finns kvar är det ngt som inte riktigt stämmer. Mot de lite sämre lagen har man lyckats vinna enkelt rent resultatmässigt, effektiviteten har varit magisk men spelet halkar efter. För att dra lite statistik kring var problemet bottnar vill jag säga följande: De fyra vinsterna man tagit har varit mot Borgholm, Orrefors, Långemåla och Torsås. Alltså 4 av de 5 lagen längst ner i tabellen. Tre av de lagen är riktiga dynggäng medans Borgholm mer eller mindre är av samma kaliber.

Mot lite ”bättre” lag har ingen vinst infriats, en liten poäng togs mot Madesjö resten förluster.
Trekanten saknas inför matchen deras bästa spelare, Johan Rosén. Avbräck!
Nu stöter man alltså på ett bra lag som G/G och de kommer bli riktigt tufft. Tror nog att G/G lugnt kan styra matchen och vänta ut ett brådskande och slarvigt Trekanten.

Möts med en medelinsats.


////Sir

This is the stats tab
This is the post tip