Ska ju sägas att man vart lite småful senaste tiden och inte delat med sig informationen senaste omgångarna men nu börjar fler och fler förstå men inte riktigt bolagen. Det är så att Uppsala tillhörde favoriterna innan säsongen och de var helt riktigt. Men för ca två veckor sedan till matchen mot Sunnersta så började truppen minska rejält. Nästan hela laget består av studenter. Nu var de så att i stort sett alla studenter åkte hem, flera var bortresta och ibland har det vart några enstaka på träningarna. Vilket visade sig direkt, 2-2 mot Sunnersta, 1-2 hemma mot usla Gimo och senast 4-2 mot Märsta. Uppsala har 5 raka utan vinst nu och problemen är desamma igen.
Blir ca 10-11 spelare och 1-2 stycken på bänken som är ungdomar. Ikväll saknar man också sin ordinarie mittback som är bortrest, rejält minus där. Mest bänkspelare som lirar just nu för tillfället. Inge jättebra stämning i laget heller. BRA MKT AVBRÄCK!
Fyris har gått bra på slutet trots två raka förluster, 2-0 borta mot Bälinge och 0-1 hemma mot Märsta. Senast spelade vi emot Fyris mot Bälinge, men ikväll blir det tvärtom. Fyris är ett lag som rullar väldigt mycket boll, innehar stort bollinnehav. Har snackat med spelare i laget och det är inga viktiga spelare borta till kvällens match. Matchen spelas på Lötens konstgräs, alltså samma underlag Fyris spelar på så inget lag har hemmaplan egentligen. Bygger detta spel mest på att Uppsala har tappat 75% av ordinarie spelare typ … och att man senaste hemmamatchen förlorar mot usla Gimo med 1-2 som Fyris precis slog med 2-0. 65/35 ser jag till Fyris fördel. Eftersom det är korpen så blir de runt medelinsats.

This is the stats tab
This is the post tip