Halmstad BK må ha uppehåll i Allsvenskan men det fortsätter att spela fotboll på Örjans vall fina matta. Halmia tar emot Torslanda i en match där Halmia är stora favoriter. Med all rätt i mitt tycke.

Halmia kommer från en förlust efter 3-2 på bortaplan mot Eskilsminne. Men det var ett styrkebesked från Halmia som spelade riktigt bra i 90 minuter. Spelet har hackat på bortaplan men det såg alltså mycket bättre ut senast. Missade straff samt att Eskilsminne avgjorde i slutminuten. Med lite tur att Halmia lika gärna kunnat vinna den matchen.

Men nu är det hemmamatch som gäller och där är man väldigt starka.
Facit på Örjans vall efter fem matcher spelade.
5-0
6-1
3-1
3-1
1-1

Det var i hemmapremiären som man fick 1-1 mot Lindome men sedan dess har man gått rent trots att motståndet har varit riktigt bra. Halmia ligger på 4.25 mål per match på Örjans vall, vilket är sanslöst bra efter fem matcher.

Torslanda går trögt på bortaplan med 3 av 15 poäng tagna såhär långt den här säsongen. Har sett sämre ut när man möter de bättre lagen. Slutat med förluster mot Lindome och Sävedalen med 3-1 i båda matcherna.

Jag tror Halmia kommer kunna spela sig till tre poäng och sätter man sina chanser som man kommer få så ska man ha bra chans att lösa Ö2,5 mål. Torslanda har en tillräcklig bra offensiv för att kunna störa Halmia i deras defensiv, därav Ö2,5 mål istället för handicap.

Jag spelar Halmia Ö2,5 mål @2.10 hos Unibet med 4/7u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip