Behöver kanske inte motivera varför jag spelar emot Borgholm i detta läget men jag hoppas och tror att den halvtaskiga starten håller i sig. I detta spelet handlar det kanske inte om att motståndarna enkelt kommer att slå Borgholm utan mer varför de står som jättefavorit? På bortaplan?
Borgholm var inte så tokiga senast mot Trekanten och i större delar av första halvlek förde de matchen. Lagets ”stjärna” tryckte in en boll och får fortf ses som ett ganska så stort hot för Pukebergs försvarare. Man har fortf kaptenen Henrik Karlsson otillgänglig, brottartungt avbräck i längden.

Pukeberg är väl inte Sveriges roligaste lag men har börjat säsongen ganska så piggt med 2 vinster på 3 försök. Har tidigare säsonger varit ganska så försiktiga framåt men detta har oftast kompenserat med en stabil defensiv. Om vi nu räknar bort förlustmötet mot nykomlingarna Hossmo, 4-5( kan sägas att när Hossmo är inblandade kommer det rinna iväg åt båda håll oavsett vilka som möter dem) har de även iår inlett försiktigt framåt men stabilt bakåt, alltså två st 1-0 segrar!

Ett lag som Borgholm ska inte stå 1.5 borta mot Pukeberg, det är så fel. Enligt mig är det jämnt skägg och då är 2.10 på 1x ett givet spel. Det handlar om att spela felsatta odds och då måste Pukeberg testas!

Spelas med en insats lite under medel.



////Sir
This is the stats tab
This is the post tip