Vi fortsätter lira på Sirius, men denna gång hoppar vi underspelet och lirar hemmavinst.
Sirius har fått en drömstart på denna säsong.
Man har hunnit spela tre matcher i svenska cupen. Man började med att avverka Gute (3-0) och Väsby (4-1) för att sedan stöta på Brage från Superettan. Den matchen spelades i veckan som var och där ledde man med 1-0 tills Brage lyckades kvittera i slutminuterna. I förlängningen visade Sirius varför man ska tillbaka till Superettan. Man körde efter Brage och vann med 4-2.

Sirius mål är som sagt att gå upp till Superettan igen, där man hör hemma. I premiären fick man en drömstart. Man slog Boden borta med 3-0 där Björkebaum hängde 2 mål. Inte har man haft problem med målskyttet. 14 mål på 4 senaste matcherna.
Kikar vi tillbaka från förra året så var ju Sirius det tätaste laget i hela Sverige på elitnivå. Mycket av spelet gick ut på just den täta defensiven. Ny är de tvärtom vilket är väldigt kul att se. I år så har tränaren en helt annan sits då de finns massor med forwards att plocka ut. Sosseh hängde hela tre kassar mot Brage i cupen samt att Björkebaum hängde två i 3-0 segern borta mot Boden som vi nämnt precis. Försnacket är om Brännström ska lira alla forwards samtidigt eller bara plocka ut två starka forwards. Hur han än gör så känns det otroligt bra ändå eftersom alla tre är duktiga målskyttar.

Matchen spelas på Studenternas där Sirius är äckligt starka. Förra året hade man hemmaraden 9-2-2 med en målskillnad på 30-10. Det är även ett bra hemmaspel vi måste få se i år om Sirius ska ligga i toppen denna säsong. Imorgon väntas de en hyfsat bra publiksiffra då de är röd dag samt att de väntas 25 grader. Folk kommer söka sig till Studan för att kriga hem 3p i hemmapremiären.

Kort om Vasalund är att dom ska kunna vara en lag som ska kunna kriga uppe i toppen. Vann sin premiär hemma mot nykomlingarna Frej med 2-0. Även Vasalund har tagit sig vidare i cupen, då man senast vann med 4-3 mot div 2-laget Enskede.

Förra året vann Sirius hemma med 1-0 samt att Vasalund vann sin hemmamatch med 2-1 då man avgjorde på övertid. Men nu ser vi ett helt nytt Sirius som ska ut och rulla boll på Studenternas.

This is the stats tab
This is the post tip