Hallå!

Har under morgonen haft kontakt med tränaren för FC Rosengård och han andas optimism inför dagens drabbning mot Sleipner. Vi får hela 3.00ggr hos Betfair och det är ju ett sjukt bra odds om man ser till omständigheterna får man säga!!

Sleipner-FC Rosengård 3.00 Betfair 1/4 units Spelstopp Kl 16:00
DNB 2a 2.10 bet365 3/4 units
Här måste man testa 2an idag. Jag har snackat lite med FC´s tränare under morgonen och han andas som sagt optimism idag. Laget har haft en downperiod och spelat ganska dålig fotboll de senaste matcherna men nu tycker han sig se bättre takter på träningarna och laget lär vara taggade till dagens match. Detta är en superviktig match för båda lagen och inte minst för FC Rosengård som ligger farligt nära nedflyttning nu. Laget har som jag skrivit tidigare mycket bättre kapacitet än vad tabellen visar och laget besitter mycket rutin och är ganska tunga att möta. Idag är alla utom deras kapten tillgängliga så laget ska ha en jättebra chans att vinna tycker jag. Laget har ett av seriens absolut bästa anfallspar och de kan avgöra denna match själva om de har rätt dag.

Ytterligare plus för FC Rosengård är ju att Sleipner har 4st avstängda spelare till dagens match och det är inte vilka spelare som helst. Deras 1a keeper, en innermittfältare+kapten samt deras främste målskytt är borta idag. De har oxå frågetecken för ytterligare 2st spelare så det ser ju inte jätteljust ut om man säger så. Det enda som jag ser som en ljusglimt till dagens match är väl att de har Arsim Gashi tillgänglig igen.

Som jag skrev tidigare är FC Rosengård ett lag som inte bör ligga så här dåligt till om man ser på kapaciteten i laget och när Sleipner har ganska klara problem till dagens match så bör man ha en bra chans att vinna. Oddset ligger runt 3ggr på på FC Rosengård och det är alldeles för högt!!!

This is the stats tab
This is the post tip