Matchen spelas först på torsdag!

Div 2 Norrland har nu startat höstsäsongen och vilken rafflande höst vi har att vänta här i Norrland, i toppen så har vi 5 lag inom ynka 3 poäng, däribland Anundsjö!
och i botten så slåss lagen från Ångermanland om att undvika nedflyttning, bland annat Sollefteå!

Ni som varit med här tidigare vet att Sollefteå är ett riktigt höstlag, mkt beroende på dem usla träningsförhållandena som råder i kommunen (Sveriges bästa fotbollsklubb på denna nivå som saknar tillgång till konstgräs i kommunen) och det gör förstås att laget blir trögstartade under våren och det märks att man legat efter i träning på gräs.

Anundsjö har imponerat så här långt i serien, innan säsongen så tippades både Härnösand/Sollefteå som Ångermanlands bästa lag.

Till dagens match saknas fölande spelare i AIF: Oskar Westberg, Martin Dimoski, Fredrik Nimmersjö, Anders Dahlbäck och viktige Jacob Lindmark kommer att testas under uppvärmningen.
Även i Sollefteå råder det spelarproblem, främst på mittbackpositionen där giganten Tom Burgin brutit flera fingrar och missar hela hösten, givetvis ett megaavbräck att förlora hela seriens bästa mittback!
Sedan tidigare är Andreas Lindström borta pga benbrott och även lagkaptenen Fredrik Mähler missar matchen pga avstängning.

Positivt i hemmalaget är dock att klubbens brasse Alessandro Riberio är tillbaka från skada (missade i stort sett hela våromgången), och samme man avgjorde senaste matchen borta mot Mariehem! förhoppningsvis så kommer denne brasse igång med målskyttet och börja visa varför han är värvad till klubben. vem kommer inte ihåg Alessandros höstsäsongs i FV ifjol? något liknande iår vore att föredra.

Sollefteå GIF har vunnit båda matcherna som spelats mot Anundsjö hemma på Nipvallen sedan laget tog steget upp i tvåan.
Derby är alltid ett derby så att förhoppnigsvis anländer även publiken till denna match för att ge hemmalaget sitt fulla stöd.

Sollefteå vann som sagt senast med 1-2 borta mot Mariehem och förmodligen var det just den engergikicken laget behövde! för här kommer ytterligare 1-3 poäng, var så säkra!

This is the stats tab
This is the post tip