Fortsätter med spel i division 2 Västra Götaland.

Tvååker vinner borta mot Torslanda är taget.

3 Tvååkers IF 11 22 7 1 3 20 10 10

9 Torslanda IK 11 13 4 1 6 19 21 -2

Torslanda kämpar om att hålla sig kvar den här säsongen. Laget har gjort det bra och har tre poäng ner till nedflyttning. Man fick med sig en poäng senast när man mötte Halmia på bortaplan. Snöpligt för Torslanda när man släpper in 2-2 i matchens absolut sista sekund. Men frågar du laget innan matchen hade de flesta nog tagit en poäng i den matchen. Torslanda backade hem väldigt mycket och försökte bjuda på så lite som möjligt. Det lyckades man med men Halmia var riktigt dåliga i den matchen. Noll tempo på boll och då blir det svårt att lösa upp ett försvar.

Torslanda har hittills vunnit de viktiga matcherna mot andra bottenkonkurrenter men haft stora problem mot de bättre lagen i serien.

Tvååkers IF är ett lag som ska och kommer vara högt upp när serien är avslutad. Har ett bra lag för division 2 och efter två raka förluster studsade man tillbaka mot Eskilsminne när man vann med 1-0. Tvååker har en bra defensiv och Mattias Lindströms gäng har släppt in minst mål i serien. 10 insläppta efter 11 matcher är imponerande.

Tvååker behöver tre poäng för att haka på i toppen när det snart är sommaruppehåll och jag tror Torslanda får vika ner sig i den här matchen. Att få över 1.80 på bortaseger känns riktigt bra på förhand.

Jag spelar Tvååker @1.83 hos bet365 med 4/7u.

Twitter @robiiinbetting


This is the stats tab
This is the post tip