Då var vi nere i division tre där Trosvik från Fredrikstad möter förra årets div 2 lag Oslo City.

Trosvik har hittat formen och jag gissar på att de inte tycker sommaruppehållet kommer läglig, så idag är man laddade och fokuserade på tre poäng innan sommarlovet.

Efter en dålig period med tre raka förluster har man vänt trenden, det började med att man slog dåvarande serieledarna Nordstrand borta med 4-1 sen har det blivit ytterligare 3 segrar och 16-3 i målskillnad. Självförtroendet är tillbaka och likaså en av deras absolut bästa anfallare, Ingard Sà¸rvik. Han bröt näsan för två omgångar sen, stod över förra matchen där man slog Bà¸ler med 2-0 och är idag alltså tillbaka. Viktigt!

Hemma är man starka, dock står man med 2-0-2 10-7 än så länge. Förlusterna kom mot bästa laget i divisionen, Drà¸bak/Frogn och mot ett för dagen grymt Holmlia. Man har inte spelat hemma sen 6e juni, då slog man ett starkt Fredrikstad 2 lag med 7-0! Enligt hemsidan var det en dag då allting fungerade och efter det har man fortsatt i samma spår med 2 vinster till. Nu är man tillbaka på hemmaplan och med sista matchen innan uppehållet blir jag inte förvånad om vi får se en urladdning till.

Oslo City spelade i tvåan förra året men kom sist och flyttades således ner. Man var 10 poäng från strecket och -24 i målskillnad. Det var bortaspelet som var akilleshälen för Oslo City, 1-3-9 12-34 skrämmer ingen och man har börjat på samma sätt i år. Trean passar dock laget mycket bättre och hemma har man 4-2-0 13-3. Det är just bortaspelet då, 1-0-3 6-9 så långt.

Bortalaget har också hittat formen med 2 segrar och en oavgjord på de tre senaste matcherna. Senast slog man Lille Tà¸yen i ett Osloderby med 4-0, det lägger jag inte så stor vikt på då Tà¸yen är klart sämst i divisionen. Innan det tog man sin första bortaseger mot Fredrikstads andralag med 3-0. Man var dock något tursamma då FFK var det bättre laget genom matchen och enligt FFK själva förstod de inte hur det kunde sluta med en 3-0 förlust. Men men, oavsett ett starkt resultat och säkert en boost av självförtroendet för teknikst duktiga Oslo City.

Jag tycker ändå att Oslo City är alltför mycket uppochner, man är ett humörlag och har dom inte dagen så fungerar ingenting. Förutom vinsten mot FFK så har de tre andra bortamatcherna slutat i förlust med 2 mål. Man ska få det svårt mot ett Trosvik i toppform som vid seger kan gå upp på tredjeplats och endast ligga 2 poäng från serieledarna.

Hemmaseger till 2.10 hos Betsafe och Unibet kan självklart spelas om man inte vågar sig på hcp-spelet. Jag tror dock att om Trosvik vinner så gör man det med klara siffror. Vill det sig inte för Oslo City så kan det nog rinna iväg här.

Lycka till om ni ryggar!

This is the stats tab
This is the post tip