Ö3,0 mål spelas på Övrevi när Tvååker tar emot ett annat topplag. Den här gången är det Eskilsminne som kommer på besök.

Vinst vid fyra mål eller fler.
Pengarna tillbaka vid exakt tre mål.
Förlust vid två mål eller färre.

Två förväntade topplag när serien startade och båda två ligger däruppe efter tio omgångar. Lagen ligger på 19 inspelade poäng. Sävedalen och Dalstorp delar ledningen med 20 poäng.

Tvååker började säsongen väldigt bra och defensiven satt perfekt samt att målen gjordes framåt. Defensiven har börjat att svaja lite och man kommer till den här matchen med två raka förluster. Från att ha släppt in ett mål de första fem matcherna har man släppt in minst ett mål i varje match i de senaste fem. Där är till stor del svaret på varför det gått lite knackigt på slutet, för elva mål framåt är fullt godkänt på de senaste fem matcherna.

Eskilsminne blandar och ger även om poängskörden har varit på rätt väg den senaste tiden. Har ett ruskigt bra anfall och det syns i målproduktionen. 24 mål gjorda och det är man bäst med i serien efter att alla lag spelar tio matcher. Mindre smickrande för skånelaget är att man släppt in mest mål (14 st) bland topp sex.

På hemmaplan så behöver Tvååker tre poäng. Där är man såpass starka att man ska kunna slå vilket lag som helst i den här serien men med Eskilsminnes offensiv så är jag ganska säker på att laget inte håller nollan och man får släppa minst ett mål bakom sig den här torsdagskvällen.

Jag spelar Ö3.0 mål @1.85 hos bet365 med 4/7u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip