Tvååkers IF tar emot Varbergs GIF i ett hett derby.

Lagen har inte mött varandra på nästan 20 år efter att man spelat olika högt upp i seriesystemet men nu är det alltså dags igen.

Lagens har spelat fyra matcher den här säsongen.

Hittarps - Tvååker 1-1
Tvååker - Lindome 1-0
Tvååker - Halmia 1-0
Assyriska - Tvååker 0-3

Varberg - Halmia 1-1
Assyriska - Varberg 2-2
Varberg - Vinberg 0-2
Torslanda - Varberg 3-1

Tvååker kommer från division 1 där man inte klarade kontraktet. Men klubben vill tillbaka direkt och är favoriter att också göra det. Har startat säsongen starkt med 10/12 poäng. Det är tufft schema laget har haft. Mött tre topplag och inte förlorat än och bara släppt in ett mål. Kunde även varit fullpott såhär långt om man skulle gjort mål på straffen mot Hittarp man fick i 82:a senast.

Varberg kommer från division 3 och fick en plats i tvåan efter det blivit en plats ledig. Har börjat med två poäng men tog en stark pinne hemma mot Halmia förra helgen. Målet är att klara kontraktet och även om man vill slå storebror här så är inte det särkilt troligt.

Tvååker ska vara numret större här och på hemmaplan ska man inte tappa många poäng den här säsongen. Att man vinner med minst 2 mål är taget till 1.78.

3-0?

EDIT: Fått uppgifter om att Varbergs GIF saknar två av sina bästa spelare. Tillman som har spelat i Varbergs BoIS och Muje som är en väldigt bra spelare i division 2. Så spelet blev ännu bättre. Det ska Tvååker bara vinna.
Jag spelar Tvååkers IF -1,5 @1.78 hos Svenska Spel med 6/7u.

@robiiinbetting på twitter



This is the stats tab
This is the post tip