Hallandsderby väntar på Hedevi ikväll när Ullared tar emot Tvååker.

Ullared hittar vi i botten av tabellen, närmare bestämt på kvalplats. Tvååker är i den andra delen av tabellen och har två poäng upp till både Dalstorp och Sävedalen som delar första platsen.

Ullared kommer med en poäng från Halmia på bortaplan. Låg under med 3-0 men orkade hämta upp och när domaren blåste av hade vi 4-4 på resultattavlan. Innan den matchen var det Assyriska som laget mötte på hemmaplan. Hade flera tunga avbräck i den matchen och fick försvara sig stora delar av matchen. Speciellt tungt för de blåfärgade var att 3-2 målet till Assyriska kom på övertid. Ullared får inte ihop försvaret och man släpper in alldeles för lätta mål. Har släppt in 45 mål under säsongen. Det är bara Tenhult som släppt in mer med 46 mål.

Tvååker behöver vinst idag för att haka på i toppen då troligtvis både Dalstorp och Sävedalen vinner imorgon. Försvarsspelet som såg så briljant ut i början av säsongen har fått sig några smällar och laget har släppt in mål i de 6/7 senaste. Sen tar man fortfarande mycket poäng eftersom offensiven är fortsatt god.

Jag tror att vi kommer få två lag som kommer vilja gå för tre poäng och målen har kommit under säsongen på Hedevi tidigare och jag är återigen beredd att plocka överspelet när Ullared spelar boll.

Jag spelar Ö3,5 mål @2.10 hos Unibet med 4/7u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip