Viggbyholms IK - UpsalaNäs IK Spel: 2 Odds: 2,00 Div 3 Norra Svealand Betsafe

Viggbyholm ligger inför denna omgång tre poäng före Unik men då är de så att Viggbyholms segrar har vart mot totalt ruttna Ängby (3-1), Vallentuna (2-1) och Kungsängen 1-0). Dom tre sista lagen i serien. Man har förlorat mot Upsala IF med 1-0, samma Upsala IF som Unik vann med 4-2 mot.

Tänker inte prata om Viggbyholm så mycket utan om Unik. Blir samma ord som tidigare spel. Unik har inte haft lika lätt säsongsinledning som Viggbyholm haft. I premiären mötte man en av seriefavoriterna Karlberg och fick med sig 1-1 borta. Sedan kom storfavoriterna Bele Barkarby på besök men man fick vika sig för dom och förlorade med 2-1 trots att de sägs att man borde vunnit den matchen. Men efter de har man vart på uppgång rejält, vinst mot Råsunda med 3-0 och veckan efter de en stark derbyvinst mot Upsala IF. Förra veckan spelade man bra mot serieledarna Bollstanäs men fick aldrig hål på dom trots spelövertag, 0-0.
I Unik hittar vi Mani Tourang som hämtats från Sirius A-lag där han var bland dom absolut bästa med spel i både Superettan och Div 1. Han är alldeles för bra för denna serie. Även Ian Ekstrand är hämtat från Sirius A-lag och är en grym spelare i trean. Man har fått in nyförvärv med meriter från Valsta Syrianska i div 1 också. Unik är ett bollskickligt lag och kan spela på alla underlag.
Sticker ut hakan lite och tycker att Unik ska kunna tillhöra toppen av serien faktiskt och att Viggbyholm ska sno poäng av Unik denna helg kan jag verkligen inte se. Alldeles för högt odds! Spelstopp 13,00

Upsala IF - Bele Barkarby FF Spel: 2 Odds: 1,70 Div 3 Norra Svealand Betsafe

Här har Bele Barkarby exakt samma lag som förra helgen av de jag hört. Här ska de var stor skillnad mellan lagen. Upsala IF fick storstryk förra helgen av karlberg med 4-0, samma Karlberg som Bele Barkarby krossade med 3-1. Upsala IF ska inte ha någon chans här utan kommer vara ett lag som kommer få kriga för att hålla sig kvar, man är trots allt nykomlingar. Bele Barkarby leder serien och har grym chans att utöka ledningen nere på Ekeby konstgräs. Stabil seger! 1,70 hugger jag direkt! Spelstopp 15,00

This is the stats tab
This is the post tip