Har hittat ett nytt spel som jag tror mycket på.
Att det blir målkalas på Vinåvallen i eftermiddag i hallandsderbyt blir mitt spel.

Två bra lag som har stora förhoppningar med den här säsongen. Lagen ligger inte där man hoppats på i tabellen och även om serien är jämn så måste det in tre poäng in på respektive konto idag.

Vinberg senaste matcher:
2-2 Assyriska (b)
3-3 Lindome (b)
1-0 Torslanda (h)
2-2 Eskilsminne (b)

Har spelat riktigt bra och förtjänat mer poäng än vad man fått. Offensiven är bra och trots att det är topplag man mött så har målen kommit. Ska man klaga lite så är det väl defensiven som inte riktigt stämmer för de grönvita. Man spelar en 3-5-2 formation. Bröderna Sibelius födda 97 samt 99 gör en mycket fin säsong som två av de tre som spelar i backlinjen. Lagkaptenen och en av Vinbergs bästa spelare huserar mellan dessa två. Håller hög division 2-klass. Problemet till den här matchen är att han inte kommer till spel i dagens match då han fick utvisning mot Assyriska senast. Blir intressant hur Vinberg kommer lösa försvaret när ett av de vassaste lagen offensivt kommer på besök.

Halmia blandar och ger extremt mycket. Gjorde en blek insats senast men kunde knipa en poäng i slutet mot Torslanda. Släpper in för enkla mål och bortaspelet imponerar inte om man har ambitioner för att vara ett topplag. Laget har inte vunnit än på resande fot den här säsongen. I deras senaste fem matcher har fyra av dessa gått över 3,5 mål.

Jag spelar Ö3,5 mål @2,16 hos Unibet med 4/7u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip