Nej ni. Gårdagen slutade på -15 units. En av de sämsta dagarna på länge, men det kunde ha slutat värre så ibland får man vara lite mindre besviken i den stora besvikelsen. Kan ta några dagar att jobba igen det, men vi kämpar på!

Nima Alamian (99) – Floras (142)

Gårdagens matcher i gruppspelet, där endast en spelare går vidare.
Alamian – Kolod 4-1
Alamian – Novota 4-2
Floras – Kolod 3-4
Floras – Novota 4-0

Detta blir alltså den avgörande gruppmatchen. Trots Floras överraskande förlust mot Kolod så blir detta avgörande. Dock räcker det för Alamian att ta tre set för att gå vidare. Tar han två set här så är jag osäker på vems setkvot som blir bäst (6-5 mot 7-6)

Nima Alamian hade en kometkarriär för två säsonger sedan då han gick ifrån den sämre brodern Alamian till att faktiskt gå om sin broder och bli en stabil toppspelare. Lite tystare fjolår men ändå hade det sina toppar. Bygger sitt spel på ett okej serve-returspel men framförallt en väldigt tryggt och stabil grundspel och duellspel. Förlorar väldigt få bollar i loop-loop och söker duellspel.

Floras har haft en ojämn karriär. Från att vara den som skulle vara med och lyfta Polen till ett europeiskt toppland till att halka efter rejält. Men han får sina ryck ibland och gör riktigt fina turneringar. Dock visar hans förlust mot Kolod att han inte har hittat formen riktigt än iaf. Spelar likt Alamian mycket för duellerna, även om jag tycker att han håller lite högre nivå i serve-returspelet.

Två spelare som spelar relativt liknande borde betyda att det blir en hel del dueller, och därmed en sevärd match. Så tror jag att det blir också. I duellspelet ser jag Alamian som snäppet vassare. Lägger vi även till att Alamian sett stabil ut samtidigt som floras hade en överraskande förlust mot Kolod, så ser jag spelet på Alamian som bra.

Alamian rak seger till 1.72 spelar jag med 8/10 units.

4-2?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip