Jag tar ett spel till idag. Och då oddset är 2.75 vill jag vädra mina tankar varför detta ska vara något du ska rygga!

Arcila – Muhlbach

Jag har redan rekat Muhlbach idag. Då tror jag att han ska vinna och har förklarat varför. Nu tror och hoppas jag på ett omvänt resultat. Hur ska Arcila då vinna? Jag ska förklara.

Matchkvoter i skivande stund
Arcila 0-2
Muhlbach 2-0

Arcila började riktigt dåligt måste jag säga, torsk mot McCreery med 2-3 är inget att skriva hem till sydamerika om. Bättre än så krävs om det ska bli några framgångar i hans karriär. Arcila spelar en unik typ av bordtennis. Han har ett material på backhandsidan som få spelar med, en typ av gummi som liknar nabb i form av att du motar slagen och vänder skruven till motståndaren. Dock står han framme vid bordet mer än en deff gör vilket gör att det blir Snabbare tempo och lurigare bollbanor, men med sämre marginal.

Muhlbach, som sagt har han en extremt bra serve som han lever väldigt mycket på. Utöver det en fullt medelmåttig spelare med OK slag, men inga dödande eller tunga slag. Tror min förklaring räcker där, vill ni veta mer så läs min förra rek!

Matchbilden tror jag kommer bli som så att det kommer bli ryckigt, med många misstag från båda sidor, dels för att Arcila spelar på det viset, men även för att Muhlbach trivs inte i högt tempo utan vill ha fina lägen efter sin serve och spela lurigt. Om Arcila (vilket han är korkad om han inte gör) använder sitt speciella material att mota Muhlbachs vassa servar med så får han bort Muhlbachs stora styrka som spelare. Och som jag skrivit innan är Muhlbach en fullt medelmåttig spelare utöver sin serve. Jag vet inte hur han är mot deff, men har svårt att se att han är någon deffdödare. Så, hänger ni med mig och förstår vad jag menar? Hoppas det. Men om inte, jag kommer att spela på Arcila här, följ med om ni vill!

2.75 på rak seger för Arcila anser jag vara riktigt fint spelvärde. Skulle säga att det är 60-40 till Arcila och därför kommer jag spela detta med 6/10 units.

3-2 Arcila?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip