Avslutande kvalsegern i Belgien open väntar under onsdagen. Som vanligt under challengers så blir det ett gäng oväntade resultat om man ser till oddssättningen. Det är lite det som är charmen, många lite okända och unga spelare som möts, det vill säga att det är väldigt svårt för oddsättarna att hitta rätt odds.

Berglund (297) - Tanaka (304)

Gårdagens matcher
Berglund - Fragkoulis 4-0
Tanaka - Fragkoulis 4-0

Alltså väntar här den avgörande gruppspelsmatchen om vem som tar sig vidare i kvalspelet.

Berglund, spelandes för Söderhamn i elitserien har öppnat tungt där. 1-3 är hans matchkvot och nog trodde man att han skulle ha öppnat bättre. Spelar en väldigt oregelbunden bordtennis. Med det menar jag att det är en del speciella och banbrytande slag. Riktigt bra i skruvspelet och bollsnål. Skulle behövs få ett tyngre attackspel för att ta nästa steg i utvecklingen.

Tanaka är ännu en Japan i mängden. De har riktigt många spelare som är ute och tävlar och man kan ju ibland undra om dom inte har en liknande bredd som kineserna har. Men men. Bra i det öppna spelet, spelar snabbt och rör sig fint. Vanlig spelstil för en Japan helt enkelt.

Liknande rankingar. Men jag köper att japanen är favorit. Men med tanke på att japanen osannolikt har mött en liknande spelstil som Berglund har. Att det då ska bli en överkörning tror jag föga på. Berglunds skruvspel tror jag kan bita bra på japanen. Berglund har även visat relativt bra spel på den internationella scenen denna säsongen och jag tror han fortsätter. Som sagt, Tanaka får ses som favorit, men dessa oddsen är helt galna.

Berglund +2.5 till 2.00 spelar jag med 9/10 Units. Och jag lägger till 2 Units på raka segern till 5.00.

4-3 Berglund?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip